Haberler

Geri Dönüşüm Projesine Sincan Belediyesi'nden Tam Destek

Sincan Belediyesi'nin geri dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor.

Sincan Belediyesi'nin geri dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. İlçe genelindeki çalışmalar halkın duyarlılığı ile daha kapsamlı hale geldi. Bilgilendirme çalışmaları Gökçek, Törekent, Mevlana, Ahi Evran, Tandoğan ve Atatürk Mahalleri'ne kadar uzadı. Belediye ekipleri bu mahallelerde hane sakinleri, esnaf, bina ve site yönetimlerini bilgilendirecek.

Sincan Belediyesi geri dönüşümü destekliyor, geleceğe yatırım yapıyor. Sincan Belediyesi ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliği ile Sincan da geri dönüşüm projesi tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için geri dönüşüm kumbaralarının sayısını arttırıyor, okullarda eğitim seminerleri düzenliyor. Geri dönüşüm çalışmalarının ilçe genelinde hızla yaygınlaştırmayı amaçlayan Belediye, bilgilendirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

"Dönüşüm İyi Gelecek" sloganı ile hayata geçirilen projenin 3. aşaması Gökçek, Törekent, Mevlana, Ahi Evran, Tandoğan ve Atatürk Mahalleri'ni kapsıyor. Ekipler bu mahallelerde vatandaş, esnaf, bina ve site yönetimleriyle görüşecek. Broşür, afiş, el ilanı ve yüz yüze görüşmelerle vatandaşa geri dönüşüm projesine nasıl katılabileceği anlatılacak. Projenin 3. aşamasında yer alan mahallere ambalaj atığı kumbaraları yerleştiren Sincan Belediyesi, kurum ve kuruluşlara iç mekan kutuları dağıtmaya başladı.

Geri dönüşüm faaliyetlerine çok önem verdiklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Sincan Belediyesi olarak geri dönüşüm projelerinin ilçe geneline hızla yayılması için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızdan gelen destek ve duyarlılığa da çok teşekkür ederim.

Geri dönüşüm konusundaki çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz" dedi.

Geri dönüşüm projelerinin ilçe genelinde hızla yaygınlaştırılmasından oldukça memnun olduklarını söyleyen Havva Gülbahar, "Torunlarımıza, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmak için geri dönüşüm projesinin ilçemizde de önemsenmesi ve yaygınlaştırılmasını çok doğru buluyorum. Belediyemize bu anlamlı hizmeti için çok teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title