Haberler

Geri Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Çanakkale Kent Konseyi İsmetpaşa Mahalle Meclisi tarafından "Atık Yağ ve Atık Pillerin" geri dönüşümünün sağlanması ile ilgili site sakinlerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.


İsmetpaşa Mahalle Meclisi tarafından ilk toplantı Troya sitesinde gerçekleştirildi. Site sakinlerine atık yağların çevreye zararları, atık pillerin toplanması ve geri dönüşümle ilgili bilgiler verildi.

Çalışmaların önümüzdeki günlerde de süreceğini ifade eden İsmetpaşa Mahalle Meclis Başkanı Mehmet Yıldırım; "Çanakkale Belediyesi ile işbirliği yaparak Atık yağ konteynerlerini mahallemize ve sitelere getirmeyi planlıyoruz. Sitelere konulanlar yöneticilerin denetimine verilecek. Halkımızın geri dönüşüm konusundaki farkındalığını süreç içerisinde arttıracağız. Çevremizi, yaşamamızı sürdürdüğümüz bölgemizi daha temiz daha modern bir alana çevireceğiz. Geri dönüşüm hem doğal yaşamı hem de kendi yaşamımızı koruma altına alıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title