Haberler

Gerger'de Dini Sohbetlere Yoğun İlgi

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde İlçe Müftülüğünün rutin olarak düzenlediği dini sohbetlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde İlçe Müftülüğünün rutin olarak düzenlediği dini sohbetlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

2015 yılının ilk dini sohbetini İlçe Müftüsü Yakup Etik, bayanlarla yaptı. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği dini sohbet toplantısı Cumhuriyet İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Dualar ile başlayan toplantıda Gerger İlçe Müftüsü Yakup Etik, 'Kur'an, Hadis, Ehl-i Beyt' konularına değindi. Etik konuşmasında, "Özellikle son dönemde Kur'an ve hadislerin doğru yorumlanması gerektiği, insanlarımızın bunları daha iyi anlayabilmeleri için en basit ve en anlaşılır şekilde açıklamamız gerekiyor. Kur'an ve hadislerin özünü anlama noktasında bu çok önem arz etmektedir. Bizler de halkımıza bu gibi toplantılarla aydınlatmaya ve Kur'an'ın güzelliklerini anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Sohbetlerden son derece memnun ayrıldıklarını dile getirdikleri sohbetler sayesinde İslam dininin daha iyi anlaşıldığını ifade ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

adıyaman gerger Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title