Haberler

Gerdek Gecesi Öldü

Güncelleme:

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde gerdek gecesi fenalaşan 24 yaşındaki E.A. kaldırıldığı hastanede öldü.

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde gerdek gecesi fenalaşan 24 yaşındaki E.A. kaldırıldığı hastanede öldü.

Kalp krizi geçirerek öldüğü tahmin edilen damadın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, cesedinden alınan parçalar Trabzon Adli Tıp Kurumu'na otopsiye gönderildi. 20 yaşındaki gelin M.A.'nın ise psikolojik destek almaya başladığı belirtildi.

Çarşamba İlçesi'nde bakkal dükkanı işleten E.A., ailesinin görüp beğendiği M.U. ile yaklaşık 3 ay önce görüşmeye başladı. Evlenmeye karar veren gençler durumu ailelerine bildirdi. 4 erkek çocuk babası R.A. ve eşi, 1 ay önce kız evini ziyaret ederek en büyük oğlu E.A.'ya M.A.'yı istedi.

Ailelerin anlaşması üzerine önce nişan yapan gençler, geçen cuma günü akşamı da ilçe merkezinde bulunan Yeşilırmak Düğün Salonu'nda düğün yaptı. Ailelerin ve arkadaşlarının katıldığı düğünde genç çift bol bol horon oynayıp dans ederek eğlendi. Gece yarısı düğünün bitmesi üzerine oturacakları Orta Mahalledeki evlerine doğru yola çıktı. Konvoy eşliğinde eve gelindikten sonra baba R.A., diğer üç oğlunu alarak köylerine dönerken, anne 48 yaşındaki G.A. kapı komşularında kaldı.

'EŞİM RAHATSIZLANDI YETİŞİN'

Saat 03.00 sıralarında yeni gelin M.A. panik içinde kayınvalidesini arayarak, 'Eşim rahatsızlandı yetişin' dedi. Bunun üzerine anne G.A. hemen eve geldi ve oğlunu haraketsiz olarak yatakta bulunca 112 Acil Servis'i aradı. Ambulansla ilçe devlet hastanesi'ne kaldırılan E.A.'nın kalp krizi geçirdiği tespit edilerek müdahale edildi. Ancak genç damat tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

E.A.'nın kesin ölüm nedeninin saptanması için, cesedinden alınan numuneler Trabzon Adli Tıp Kurumu'a otopsiye gönderilirken, cenaze Terme İlçesi Emir Yusuf Köyü'nde düzenlenen törenin ardından dün toprağa verildi.

'OĞLUMUN HİÇ BİR HASTALIĞI YOKTU'

Baba 50 yaşındaki R.A., doktorların kendisine oğlunun kalp krizi geçirdiği söylediğini belirterek şunları söyledi:

"Görücü usülü ile evlendiler. Biz kızı gördük beğendik. Oğluma gösterdik. O da beğendi. Evlenmeye karar verdiler. 3 ay içerisinde istedik, nişanladık ve cuma akşamı da düğün yaptık. Çok güzel bir düğün oldu. Akşam eve gelince, ben diğer çocuklarımı alıp köye gittim. Annesi de komşuya gitti. Sonra da bu olay oldu. Daha önceden bir rahatsızlığı yoktu."

Baba R.A., kızı olmadığı için gelini M.A.'yi çok sevdiğini dile getirerek, "O da yaşadığı olay nedeniyle şoka girdi. Ailesinin yanına gitmek istedi. Psikolojik destek almaya başladı" diye konuştu.

Çarşamba Cumhuriyet savcılığı ise olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, yeni gelin M.A.'nın şoka girdiği için henüz ifadesinin alınamadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title