Haberler

Gercüş'te Bir PKK'lının Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Batman'ın Gercüş ilçesi Karalan köyü Esentepe Mahallesi kırsalında arama tarama faaliyeti yürüten jandarma ekipleri bir teröristin cesedini buldu.

Batman kırsalında arama tarama faaliyetleri yürüten jandarma ekipleri, önceki gün çatışmada öldüğü öğrenilen bir teröristin cesedine ulaşıldı.

ÇATIŞMA SIRASINDA ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, cesedin önceki gün güvenlik güçleriyle çatışmaya giren bir örgüt mensubuna ait olduğu belirtildi.

CESEDİN ÜZERİNDE SİLAH VE DÜRBÜN BULUNDU

Cesedin üzerinde bir adet silah ve bir adet dürbünün olduğu ifade edilen açıklamada, "Kırsalda bulunan erkek cesedinin 4 Eylül 2015 tarihinde aynı bölgede güvenlik güçleriyle meydana gelen çatışmada yaralanan bölücü terör örgütü mensubuna ait olduğu tespit edilmiştir. Olayla ilgili gerekli tahkikat yürütülmektedir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Valiliği Gercüş Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

siyahrozet:

Su testisi kırılmış

160
143
yanıtYanıtla
urfali:

Yav pkklilarin coguda mecburiyetten cahillikten ZORLA tehtitle hic kimse istegiyle gitmIor ya yuzde 80i. Iki tarafta can ama iste yinede vatana ihanet!!! Olmuyor hewakler olmuyor.

58
33
yanıtYanıtla
Emirhan:

ne uğraşacan yakın gitsin

65
19
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

Uyanın Güneydoğu halkı!, bu terörist başları sizin çocuklarınızı dağa gönderirken kendi çocuklarını kolejlerde, yurt dışında okutuyor. Yinede siz bilirsiniz, çocuklarınızın sonu belli, bir teröristin ortalama hayatı dağa çıktıktan sonra en fazla 3 yıldır.

66
5
yanıtYanıtla
Hasan:

Ortalığa düşmüş sahibi bile yok..

52
9
yanıtYanıtla
zara:

Selahattin nicin çocuklarini teröre göndermiyor zavalli kürt cocuklarını gaza getirip ölüme gönderiyorlar lesini bile kaldıramıyorlar

39
9
yanıtYanıtla
hasan:

Bu gencleri bu sekilde kullanip tuvalet kagıdı gibi atanlar utansin demirtaş ve pkk ve kürtlerin ve alevilerin o kit akli ne zaman idrak edecek

23
16
yanıtYanıtla
Tc:

polis Cesedi çıplak edip sokakta gezdirip ayağını üzerine koyup poz verp sosyal medyada paylaşmadılarmı, korkmayın sağ değildir

7
29
yanıtYanıtla
hasan:

Batman hdp li milletvekillerini kinıyoru sen çocugunu bu vaziyet nicin dağa teröre göndermiyorsun tabi onlar özel kolejlerde flört yapıyorlar

26
4
yanıtYanıtla
ben yorumdan yorulan anadoluyum:

dirileri hain ölüleri leş öteleri cehennem

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title