Haberler

Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, Personeliyle Vedalaştı

Batman’ın Gercüş İlçe Belediye Başkanı Esat Üner, personeliyle bir araya gelerek vedalaştı.

Batman'ın Gercüş İlçe Belediye Başkanı Esat Üner, personeliyle bir araya gelerek vedalaştı.

Seçimlere sayılı günler kala belediye başkanlığına aday olmayan Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, tüm belediye personeliyle bir araya gelerek vedalaştı. Belediye toplantı salonunda personelle toplantı düzenleyen Üner, 10 yıllık belediye başkanlığı dönemi içerisinde hayallerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu süre zarfında tüm personelin fedakarca hizmette bulunduğunu söyleyen Üner, "10 yıldır hep birlikte bu ilçeye ve halka hizmet veriyoruz. Yaptıklarımız ortada. Bu hizmetleri hep birlikte yaptık. Sizlerin desteği ve emeği olmasaydı bu hizmetleri gerçekleştirmemiz mümkün değildi" dedi.

30 Mart'ta partilerinde görev anlamında bir nöbet değişimi yaşanacağını belirten Üner, "Biz dönemimizi tamamladık. Bizden sonra gelecek olanlar bizim bıraktığımız yerden hizmet vermeye devam edecek. Bu bir nöbet değişimidir. Bu ilçe bu Belediye BDP'nin kalesidir. Büyük emek ve büyük bedeller verilerek burası kazanıldı. 31 Mart'ta görevi Abdulkerim Kaya ve Zeynep Oduncu arkadaşlarımıza devredeceğiz. Bu 10 yıllık görev sürem içerisinde benden desteklerini esirgemeyen başta Belediye Meclis Üyeleri, belediye emekçileri ve tüm Gercüş halkına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Veda toplantısında Belediye Başkanı Esat Üner'e Gercüş'e verdiği hizmetlerden dolayı Belediye Meclis üyeleri ve belediye çalışanları adına plaket verildi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esat Üner Batman Gercüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title