Haberler

Gercüş Bağlarspor, Tatvan Maçına Sıkı Bir Şekilde Hazırlanıyor

Güncelleme:

BAL Liginde mücadele veren Gewrcüş Bağlarspor, hafta sonu oynayacağı Tatvan Gençlerbirliğispor maçı için hazırlık yapıyor.

Bağlarspor, Tatvan'a bileniyor

Bölgesel Amatör ligindeki Batman temsilcisi Gercüş Bağlarspor, hafta sonu oynayacağı Tatvan Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Muş Demirspor'a 1-0 mağlup olan Bağlarspor, Pazar günü Batman'da konuk edeceği Tatvan Gençlerbirliğispor maçından mutlak üç puan çıkarmak istiyor.

19 Mayıs semt sahasında çalışmalarını sürdüren Bağlar'da tempo arttı. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Kalkan, "Geçtiğimiz hafta Muş deplasmanında -20 derece havada maça çıktık. Bu tür soğuk havalara alışkın değiliz. Bu durum futbolumuzu ciddi şekilde etkiledi. Başa baş götürdüğümüz maçın son dakikalarında şansız bir gol yiyerek mağlup olduk. Ama bu mağlubiyeti unutup Tatvan maçına odaklanmış durumdayız. Ümit ediyorum ki bu hafta kendi sahamızda Tatvan'ı geçip rahat bir nefes alacağız" dedi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title