Haberler

Gercüş Bağlarspor, PDFK Kararını Bekliyor

Güncelleme:

BAL Ligi Batman temsilcisi Gercüş Bağlarspor, Tatvan Gençlerbirliğispor maçından hükmen galip sayılması için PDFK kararını bekliyor.

Gercüş kararı bekliyor

Bölgesel amatör ligi Batman temsilcisi Gercüş Bağlarspor (Belediye Batmanspor) Tatvan Gençlerbirliğispor maçından hükmen galibiyet müjdesini almak için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun açıklamasını bekliyor.

İlk devrenin son maçından karşılaşan rakipler 3. haftanın ertelenme maçını oynamıştı. Maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Bağlarspor, daha sonra TFF'ye başvuruda vurarak Tatvan Gençlerbirliğispor'un kurallar gereği kadroya almaması gereken İbrahim Üncü isimli futbolcuyu kadroya dahil etmesi kanıtlayıp itiraz da bulunmuştu.

TFF SAVUNMA İSTEDİ

Gercüş Bağlarspor'un itirazı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu disiplin kurulu konu ile ilgili savunma istedi.

Kulübün ve futbolcunun savunmasını isteyen PFDK, daha sonra maç sonucu hakkındaki nihai kararını verecek.

Öte yandan aynı maçta Tatvan Gençlerbirliğispor'un bir yöneticisi ve yardımcı antrenörünün futbol kurallarına aykırı davrandıkları için PFDK bu iki isimden de ayrı bir savunma istedi.

KURALLAR BAĞLARSPOR'DAN YANA

Bağlarspor'un TFF'ye yaptığı itirazın gerekçesi ligdeki futbol kuralları gereğince ligin 3. haftasında bir takımın kadrosunda bulunmayan bir futbolcunun, erteleme maçında da 18 kişilik kadroda bulunmaması gerekiyor.

Ancak Tatvan Gençlerbirliğispor, İbrahim Üncü isimli oyuncuyu erteleme maçında kadroya aldığı için Bağlarspor maçın hükmen kendilerine verilmesi için itirazda bulunmuştu.

Birkaç gün içinde PFDK'nin Gercüş Bağlarspor'a 3 puan müjdesi vermesi bekleniliyor.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title