Haberler

"Gerçekler Acıdır" Adlı Oyun Büyük Beğeni Topladı

Güncelleme:

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Mega Gençlik Tiyatrosunun sahnelediği "Çok mu Abarttık Son Dem Gerçekler Acıdır" isimli tiyatro büyük ilgi gördü.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Mega Gençlik Tiyatrosu'nun sahnelediği "Çok mu Abarttık Son Dem Gerçekler Acıdır" isimli tiyatro gösterisi izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda sahnelenen tiyatro gösterisine Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Eroğlu, Muharrem Aktepe ve Fatih Erişmiş, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Semra Şimşek'in yazıp yönettiği tiyatro gösterisi 5 ayrı skeçten oluştu bu beş ayrı skeçten ikisi daha önceki bölümlerden 3 tanesi ise yeni yazılmış gösteri olarak tiyatro severlere sunuldu.

Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu Sahibi Semra Şimşek tamamı Fatsalılardan oluşan 20 kişilik bir ekiple tiyatro gösterisi sunduklarını belirterek, "İnsanların eğlendiğini görmek bizlerin şevkini artırıyor yani her hafta bir tiyatro oynasak insanlar gelip izleyeceklerini bizlere söylüyorlar. Tiyatromuza katılan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'a ve yardımcılarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bu gece bizleri izlemeye Korgan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz'da geldi. Sayın Tuncay Kiraz'ın bizleri Korgan'a tiyatro oynamaya davet etmesi bizleri bu gece daha bir başka sevindirdi. Bugün Ilıca Hıdırellez şenlikleri ile birlikte 2 kez tiyatro gösterisi sahneledik bu iki gösteriyi başarıyla sahneleyen arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum ve Fatsalılara çevre ilçe halkına diyorum ki bizi izlemeye devam edin" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuncay Kiraz Korgan Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title