Haberler

George Dıkeoulakos: "Son Çeyrekteki İyi Oyunla Galip Geldik"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, Galatasaray maçı sorası, "Karşılaşmaya iyi konsantre olduk. Son çeyrekteki iyi oyunla galip geldik" dedi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Metro Enerji Salonu'nda oynanan derbide Fenerbahçe, Galatasaray'ı 75-62'lik skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos ve Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Gökçe Doğan açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, karşılaşmaya iyi konsantre olduklarını, son çeyrekte oynadıkları iyi oyunla galip geldiklerini belirtti.

Gökçe Doğan ise Galatasaray maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, evlerindeki galibiyet serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

gökçe doğan Galatasaray Fenerbahçe Bilyoner Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title