Haberler

Gent Teknik Direktörü Vanhaezebrouck Kazanmaya Odaklanacağız

Gent Teknik Direktörü Vanhaezebrouck Kazanmaya odaklanacağızGent Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck, gruptan çıkmaları için beraberliğin yeterli olmayacağını belirterek, "Gruptan çıkmak için Braga maçının sonucuda önemli, o maçı da bir taraftan takip edeceğiz ancak, bizim için beraberlik...

Gent Teknik Direktörü Vanhaezebrouck Kazanmaya odaklanacağız

Gent Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck, gruptan çıkmaları için beraberliğin yeterli olmayacağını belirterek, "Gruptan çıkmak için Braga maçının sonucuda önemli, o maçı da bir taraftan takip edeceğiz ancak, bizim için beraberlik yeterli olmayacak. Kazanmaya odaklanacağız ve kazanacağız" dedi.

Atiker Konyaspor, UEFA H Grubu'nda 6'ncı ve son maçını Belçika'nın Gent takımıyla, yarın saat 19.00'da Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynayacak. Gent takımı, maç için bugün Konya'ya geldi. Teknik Direktör Hein Vanhaezebrouck, oyuncu Nana Asera ile birlikte maçın oynanacağı statta saatte 20.00'da basın toplantısı düzenledi.

Teknik Direktör Hein Vanbaezebrouck, bir kaç oyuncudan yoksun olarak Konya'ya geldiklerini belirtti. Vanbaezebrouck, gruptan çıkmak için Braga maçının sonucunun da önemli olduğunun sorulması üzerine, "Öncelikli biz kendimiz maçı kazanmamız lazım. Daha sonra başka takımlara bakmak lazım. Maçın zor olacağı belli. Konyaspor, Avrupa liginde yeni takım olmasına rağmen iyi futbol oynuyor. Nitekim bizde iyi oynamak zorundayız ve iyi olacağız."dedi.

Vanbaezebrouck, gruptan çıkmak için yüzdelik oranının düşük olduğunu Konyaspor maçını kazanmanında yüzde 50'nin aşağısında bir oran olduğunu, çünkü deplasmanda oynamanın kolay olmayacağını söyledi.

Vanhaezebrouck, gruptan çıkmaları için beraberliğin yeterli olmayacağını belirterek, " Gruptan çıkmak için Braga maçının sonucuda önemli, o maçıda bir taraftan takip edeceğiz ancak, bizim için beraberlik yeterli olmayacak. Kazanmaya odaklanacağız ve kazanacağız."dedi.

Vanhaezebrouck, Konyaspor'un küçümsenmeyecek bir takım olduğunu belirterek, "İyi bir takıma karşı oynuyoruz. Avrupa liginde ilk serüveni ama coşkulu ve inanan bir takım. Kendi evlerinde oynandığı içinde küçümsenmeyecek bir takım."diye konuştu.

Takım kaptanı Nana Asare de, "Kendimi iyi hissediyorum. Takıma katıldım. Bugün antrenman yapıp sonucuna bakacağız."dedi.

Gent, son hazırlık çalışmasını, maçın oynanacağı statta yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaspor Belçika Gent Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title