Haberler

Geniş Haber) İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Lav Silahıyla Saldırı

Vali Vasip Şahin,"İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü,yaralı bulunmamaktadır""Saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir"Haber-Kamera:...

Vali Vasip Şahin,

"İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü,yaralı bulunmamaktadır"

"Saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir"

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI - İbrahim AKTÜRK - Özgür EREN - Mehmet İlkay ÖZER - Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına lav silahıyla saldırı düzenlendi. Lav mermisi bahçe duvarını isabet alırken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün arka kısmında bulunan Yamak Sokak'tan müdürlük binasına yönelik kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından saat 20.00 sıralarında lav silahıyla saldırı düzenlendi. Lav mermisi bahçe duvarına isabet etti.

Polis teyakkuza geçti, bölgede özel harekat destekli operasyon başlatıldı. Emniyete çıkan bazı sokak cadde ve sokaklar kapatıldı.

POLİS BİRÇOK NOKTADA ARAMA YAPTI

Saldırgan ya da saldırganların yakalanması için polis ekipleri çok sayıda noktada arama çalışması başlattı. Fatih'te birçok noktada polis, şüpheli gördüğü kişiler üzerinde arama yaptı. Şüpheli araçlar da durdurularak incelendi.

OLAY YERİ ÇALIŞMASI SONA ERDI

Saldırı sonrası polis uzun süre Yamak Sokak'ta inceleme yaptı. Polisin bölgedeki incelemeleri saat 22.30 sıralarında sona erdi, kapatılan cadde ve sokaklar yeniden araç trafiğine açıldı.

"ŞİDDETLİ BİR PATLAMA OLDU"

Bir sokak sakini, "Ben televizyon izliyordum, şiddetli bir patlama oldu. Hemen kalktım cama fırladım iki arabanın arasında roket lav silahı ve parçası gördüm. Emniyetin önünden yüksek bir kırmızı alev çıktı. Sonra oradan bir duman yükseldi. Emniyetin yan taraftan polisler geldi. Sonra polislere, burada bir şey var dedim. Daha sonra polisler gelmeye başladı. Kaçan kimseyi görmedim, zaten hemen o anda cama çıkmadım herhangi bir şey olur diye tedirgin oldum. Binamızın ve yan tarafın camları kırıldı. Alt katta yabancılar vardı, 10 kişi oturuyor onların da camları kırıldı. Polis ekipleri de onları götürdü" dedi.

POLİS DEVRİYE GÖREVİNİ SÜRDÜRÜYOR

Polis ekipleri "Akrep" ve "Ural" diye tabir edilen zırhlı araçlarla olayın yaşandığı sokakta ve çevresinde devriye görevi yapmayı sürdürüyor.

"GENİŞ ÇAPLI OPERASYONLARA DEVAM EDİLMEKTEDİR"

Bu arada Vali Vasip Şahin de olayla ilgili twitter adresinden şu açıklamayı yaptı:

"İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü,yaralı bulunmamaktadır. Saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir."

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Lav silahı kabini

-Emniyet çevresinde yaşanan hareketlilik

-Kapatılan sokak ve caddeler

-Özel harekat timleri

-Polisin çevrede arama yapması

-Polis ekiplerinin otobüs ve dolmuşları durdurması

-Toplu taşıma araçlarına girerek şüpheli şahısları kaldırmaları

-Şüpheli görülen kişilerin üzerilerinin aranması

-Şüpheli görülen araçların durdurulması

-Mahalleli ile röp.

-Detaylar

-Genel ve detaylar

20.01.2017 - 20.16 - Haber Kodu : 170120224

20.01.2017 - 20.41 - Haber Kodu : 170120228

20.01.2017 - 20.55 - Haber Kodu : 170120234

20.01.2017 - 21.21 - Haber Kodu : 170120236

20.01.2017 - 23.16 - Haber Kodu : 170120249

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vasip Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title