Haberler

Genelkurmay: Cizre'de 12 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 16 Ocak günü 12 PKK'lı terörist öldürüldü. Operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 320'ye ulaştı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda 16 Ocak günü 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Genelkurmay'ın açıklamasında Cizre'de devam eden operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 320 olduğu bildirildi.

100 KALEŞNİKOF FİŞEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki 'Önemli Yurtiçi Olaylar' bölümünde yer alan 16 Ocak gününe ait bilgiler şöyle:

Şırnak / Cizre'de devam eden operasyonda; 12 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 320'dir.), bir adet av tüfeği, bir adet el bombası, bir adet termal silah dürbünü, bir adet kamera, iki adet telsiz, 100 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan elektrik malzemesi ile çok miktarda ilk yardım malzemesi ele geçirilmiştir.

8 EYP İMHA EDİLDİ

Sekiz adet el yapımı patlayıcı imha edilmiş, üç adet barikat kaldırılmış, iki adet hendek kapatılmıştır.

SUR'DA 5 BARİKAT KALDIRILDI

Diyarbakır / Sur'da devam eden operasyonda; beş adet barikat kaldırılmış, iki adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

DOĞUBAYAZIT'TA 6 İŞBİRLİKÇİ YAKALANDI

Ağrı / Doğubayazıt'ta, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen altı iş birlikçi yakalanarak gözaltına alınmış, şahısların evlerinde yapılan aramalarda; bölücü terör örgütünün sözde teşkil ettiği mahkemelere ait çok sayıda evrak ve örgütsel doküman, muhtelif elektronik malzeme (Cep telefonu, sim kart, taşınabilir bellek, CD, hafıza kartı) ele geçirilmiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Diyarbakır Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (122)

TC:

1 PKK, LI VURMAK CENNETTEKİ YERİNE 1 AĞAÇ DİKMEK SEVAPI ÇOK BÜYÜK AZİZ ALLAH

48
8
yanıtYanıtla
ENSAR KARACA:

Müslüman’ım çok şükür, Türk’üm elhamdülillah, Dönmem asla akdimden, yardımcım Yüce Allah!! Tüm düşmanları (hain pkk, işit dahil) asacağız yok edeceğiz inşallah!!! Çelebiyim; ümmeti Muhammet’ten, Oğuzhan’dır Büyük Selçuklu Osmanlı Atam aslım, Asımın neslindenim, Akif ’in huyundanım, Dinime, Vatanıma, Bayrağıma bin feda canım!! Her ilim Çanakkaledir, Vatanıma saldıran Çanakkale de batar!! Boyun bükmez zillete, bu deli kafam atar!! Bu İman var oldukça ; hiçbir güç yıldıramaz, korkaklar durduramaz!

55
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Mehter marşıyla girilen ilçeden her gün birileri siren sesiyle memleketlerine uğurlanıyor

16
38
yanıtYanıtla
KaraUzman:

Bunlar DAĞ FARESİ gibi....her delikten çıkabilir bu pislikler

38
9
yanıtYanıtla
EMRE:

Allahın laneti ve gazabı pkk ve yandaşlarının üzerine olsun.

36
8
yanıtYanıtla
Karslı Mobil-IOS:

Vur mehmedim vur Allah yar ve yardimciniz olsun

33
9
yanıtYanıtla
EMRE:

Türk halkı olarak pkk terör örgütüne yapılan operasyonlara sonuna kadar destekliyoruz.

33
7
yanıtYanıtla
10:

kürt. lere. hakaret. etmeyın. iadesi. kat. kat. olsun. kım. ne. dediyse

13
25
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıns:

Cizre''de 200 terörist vardı peki 320 ölmüşse 120 kişi gerçektende sivil mi yoksa ?

11
27
yanıtYanıtla
Zaza 21:

Cizre de 500 terorist vardı 180 tane kaldı.500 leşi duyduğunda bilki Cizre temizlenmiştir

yanıt8
yanıt6
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title