Haberler

Genelkurmay: Çatışmadan Kaçan Terörist Yakalandı

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanlığı, Ceylanpınar'da geçen 23 Temmuz'da askerler ile çıkan çatışmada kaçan bir teröristin yakalandığını duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı, Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar İlçesi'nde, geçen 23 Temmuz'da askerler ile çıkan çatışmada kaçan bir teröristin yakalandığını açıkladı.

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Ceylanpınar'ın Suriye sınırındaki Yukarıdoruklu Mahallesi'nde, geçen 23 Temmuz'da sınırı geçen terörist grup ile askerler arasında çatışma çıktı. Çatışmada örgüt üyelerinden biri ölü ele geçirilirken, 1'i yaralı, diğeri sağ olarak kaçtı. Güvenlik güçleri, Batman nüfusuna kayıtlı Mardin'de yaşayan H.K. adlı örgüt üyesini teröristi yakalayarak gözaltına aldı. H.K., sorgulanmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"23 Temmuz 2014 tarihinde Şanlıurfa/Ceylanpınar İlçesi Yukarıdoruklu Mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen silahlı çatışma sonrasında kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Şanlıurfa/Ceylanpınar İlçesi Sarıçeşme Mahallesi mülki sınırları içerisinde, silahsız ve techizatsız olarak yakalanmıştır."

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Ceylanpınar Şanlıurfa Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (14)

GURBETCi:

iCERiDE BESLEYECEK DEVLET BiRDE ALCAGI SIKACAN KAFASINA BiR KURSUN GEBERTECEN GERiDEKi ALCAK VATANHAiNLERiNE iBRET OLSUN DEVLET YILLARCA iCERDE BESLEYECEK YÜZBiNLERCE LiRA YÜK KÜLFET GETiRECEK DEVLETE

16
17
yanıtYanıtla
riki:

kürtler ırkçıdır doğuya gittim ben adamların ırkçılığı dinlerinden önce geliyor.pkk bunlara zerdüştlüğü pompalıyor.kutlu doğum kutlayan imamı örgüt tehdit ediyor.yani bunların alayı kafir.

15
10
yanıtYanıtla
rest:

Siz bu kirli dilinizi degstirmeden, surekli her kurde böucu teöririst demeye devam ederseniz, göstereceiz size o zmaan böluculugu ne oldugunu. Böluculuk bu tutumuzdur, bu kirli iki yuzlu politikanizdir.

3
17
yanıtYanıtla
amir siirt:

katil faşist işgalci türkler islamla alakanız yok çünkü milliyetçiliğiniz dininizden öce gelir allah helak etmesin hidayet etsinnn...

6
10
yanıtYanıtla
Kurda Wan:

İNTİKAM İNTİKAM!!

3
12
yanıtYanıtla
doan:

Ya bu turkler neden yalani ve iftiraci rejime kendilerini teslim edip her söylediklerine inanir? Ya hicmi kendi iradeniz yok? Koyunmusunuz? :)))

7
6
yanıtYanıtla
yucoo:

siz böyle ramazan günü askere kurşun sıkmaya devam ettiginiz sürece sizi öldürmeye devam edecegiz ölün geberin

8
5
yanıtYanıtla
metinmetn.@hot.tr:

Siz ötekilestirmenin böluculuk oldugunu halan anlamamissiniz galiba? ;))

yanıt0
yanıt0
fkoo:

keşke bütün bölücüler daga çıksa :D kestaneleri yemez anca burda öterler biz askere gidiyoruzne olsa tek seferde hepinizi temizleriz :DD

7
5
yanıtYanıtla
riki:

ya neden yakalıorsunuz tenhada sıkın kafasına gitsin.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title