Haberler

İstanbul ve Muğla'da Denizde Kaybolan 2 Kişinin Cesedine Ulaşıldı

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanlığı, İstanbul ve Muğla'da denizde kaybolan 2 kişinin cesedine ulaşıldığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin yapılan açıklamaya göre, 14 Eylül günü saat 23.00'de İstanbul Galata Köprüsü'nden bir kişinin denize atladığı ve kaybolduğu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirilerek yardım talebinde bulunuldu. Alınan talep üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait unsurlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucunda söz konusu kişiye ait herhangi bir bulguya rastlanmadı. Arama kurtarma faaliyetine devam edilecek.

"İNTİHAR MEKTUBU BIRAKAN BİR KİŞİ DENİZDE KAYBOLDU"

14 Eylül 2014 saat 07.35'de Bartın'ın Amasra ilçesi Ağlayan Ağaç mevkiinde intihar mektubu bırakarak kaybolan bir kişinin denizde kaybolmuş olabileceği Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirildi ve yardım talebinde bulunuldu. Alınan talep üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait unsurlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucunda söz konusu kişiye ait herhangi bir bulguya rastlanmadı. Arama kurtarma faaliyetine devam edilecek.

"TEKNESİ ARIZALANAN 3 KİŞİ KURTARILDI"

14 Eylül 2014 saat 21.36'da Mersin Karaduvar önlerinde içerisinde 3 kişi bulunan bir teknenin makine arızası nedeniyle hareket edemediği Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirilerek yardım talebinde bulunuldu. Alınan talep üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait unsurlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucunda söz konusu kişiler kurtarılarak, tekne ile birlikte Karaduvar Balıkçı Barınağı'na intikali gerçekleştirildi. Bunun üzerine arama kurtarma faaliyetine son verildi.

"İSTANBUL VE MUĞLA'DA DENİZDE KAYBOLAN 2 KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI"

14 Eylül 2014 saat 20.51'de Muğla'nın Bodrum ilçesi Orak Adası önlerinde denizde kaybolan 1 kişinin arama faaliyetine 15 Eylül 2014 tarihinde Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait unsurlar tarafından devam edildi. Söz konusu kişinin cesedine ulaşıldı. Bunun üzerine arama kurtarma faaliyetine son verildi.

14 Eylül 2014 saat 15.43'de İstanbul'un Şile ilçesi Sahilköy Reis Kamp önlerinde denizde kaybolan kişinin arama faaliyetine 15 Eylül 2014 tarihinde Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait unsurlar tarafından devam edildi. Söz konusu kişinin cesedine ulaşılmasıyla arama kurtarma faaliyetine son verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı İstanbul Eylül Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title