Haberler

Genelkurmay Başkanı Akar, Azerbaycan Başbakanı Rasizade ve Milli Meclis Başkanı Asadov ile Görüştü

Dha DIŞ HABER- Genelkurmay Başkanı Akar, Azerbaycan Başbakanı Rasizade ve Milli Meclis Başkanı Asadov ile görüştü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Azerbaycan ziyaretinde, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ve Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov'la görüştü.

Dha DIŞ HABER- Genelkurmay Başkanı Akar, Azerbaycan Başbakanı Rasizade ve Milli Meclis Başkanı Asadov ile görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Azerbaycan ziyaretinde, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ve Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov'la görüştü.

Orgeneral Akar, temasları kapsamında Başbakan Artur Rasizade'yi ziyaret etti. Başbakanlık merkez binasında yapılan görüşmede Başbakan Rasizade, bağımsızlık mücadelesini kazandıktan sonra Türkiye devleti ve Türk halkının desteklerini hissettiklerini belirtti. Orgeneral Akar da kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini vurguladı. Daha sonra basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede bölgesel konular ve iki ülke arasındaki askeri işbirliği konuları değerlendirildi. Başbakan Rasizade ile görüşmesinden sonra Azerbaycan Milli Meclisini ziyaret eden Orgeneral Akar, Meclis Başkanı Oktay Asadov ile bir araya geldi. Asadov Azerbaycan Türkiye ilişkilerini başka eşi benzeri olmadığını vurgulayarak ülkeler arasındaki sık işbirliğinin kardeşlik bağlarının bir örneği olduğunu söyledi. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Azerbaycan temasları 7 Nisan'a kadar devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Artur Rasizade Hulusi Akar Azerbaycan Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title