Haberler

Genelkurmay: 4 Genci Arama Kurtarma Faaliyetine Son Verildi

Güncelleme:

Kumburgaz'da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan 4 gençle ilgili arama kurtarma faaliyetlerine son verildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Kumburgaz'da kayıp 4 gençle ilgili arama kurtarma faaliyetlerine son verildiğini açıkladı.

"HERHANGİ BİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR"

Yapılan açıklamada, "İstanbul / Kumburgaz, Kamiloba'da denizde kaybolan beş kişiden halen kayıp olan dört kişinin arama faaliyetine Sahil Güvenlik yüzer unsurları ile denizden, arama kurtarma helikopteri ile havadan devam edilmiş, ancak söz konusu şahıslara ait herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. Arama kurtarma faaliyetine son verilmiştir" denildi.

GENÇLERDEN BİRİNİN CESEDİ BULUNMUŞTU

Yaşları 25 ile 30 arasında değişen Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi, 17 Ağustos Pazar günü tatil için geldikleri Kumburgaz'ın Kamiloba sahilinden deniz bisikleti kiraladıktan sonra denize açılmıştı. Ancak gençlerden bir daha haber alınamadı. Kayıp gençleri arama çalışmaları sürerken Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde 25 Ağustos’ta deniz kıyısında bir ceset bulundu. Yapılan DNA testi sonucu cesedin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğunun ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Kumburgaz İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (21)

maaşlı trol ben:

kayseride kaçırılan çocuklar gibi organcılar kaçırıp organlarını çalıp cesetlerini yok etmişlerdir.

9
29
yanıtYanıtla
amfirikuku:

Yok Somali''den korsanlar gelmiştir. . .

yanıt0
yanıt0
007 jamis bönd:

ulan amerikada her sahilde sahil güvenlik ve can kurtaranlar var . . her 100 metrede kuleler var . . jetskilerle bogulma tehlikesi geciren insanlarin yanina simsek gibi ulasip kurtariyorlar . . . koskoca sahil yüzlerce binlerce insan , birtane can kurtaran yüzücü olmazmi arkadas? bizler ne olekbet bir milletiz ulan

18
11
yanıtYanıtla
Abi:

Sahil le alakası yok olayın adamlar denizin ortasına açılmışlar. Sahilde olmuyor olay. . . . . .

yanıt0
yanıt0
musti:

Adam bizi amerikayla kıyaslıyor :DDD beyin bedava puhahaha

yanıt0
yanıt0
R.K.:

Sahille alakasi yok diyen arkadas. Eger sen deniz bisikletiyle denize o kadar acilmalarina izin verirsen olacagi bu. . bu arkadasin dedigi gibi böyle sahillerde güvenlik önlemleri alinmasi gerekir. dedigi gibi kuleler vs. . .

yanıt0
yanıt0
fatıh sokan:

ulan budurumda bıle sıyaset yapıyon angut , gıt amerıkada yasa mal cok sevıyorsan

yanıt0
yanıt0
BAFRALI.:

Neden her zaman müdahale de geç kalıyoruz. Bu kaçıncı olay. Türkiye''de insan hayatı bu kadar ucuz mu?

12
8
yanıtYanıtla
Eda:

Pardon ya motorlu arac diye hatirliyordum ilk haberlerde, ama pedalli deniz bisikleti daha vahim, niye kendilerine fazla güvenip te denize aciliyorlar. Yakinlari napsin? Her zaman da yetkililer suclu deyil, deniz bu kücücük aracla acilmak ne demek.

12
4
yanıtYanıtla
deniz:

Lütfen artık ''değil'' yerine ''deyil'' yazmaktan vazgeçer misiniz? En azından ilköğretimi bitirdiğinizi varsayarak nasıl oluyorda binlerce dikkatsiz insan gibi gelişigüzel yazabiliyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title