Haberler

Genel Sekreter Yazıcı Kandıra'da Çalışmaları İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'da yol çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Safalı-Bollu köy yolunda ve Kerpe-Kumcağız arasındaki yol bölümünde yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, çalışma yapılan bölgelerde uygulamaları yerinde inceledi.

Genel Sekreter Ersin Yazıcı, ilk olarak Kandıra Safalı-Bollu yolunun 7 kilometrelik bölümünde gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. Genel Sekreter Yazıcı, köy yollarında yapılan yenileme çalışmalarıyla ulaşımın konforlu hale getirileceğini söyledi. Genel Sekreter Yazıcı'ya incelemelerde Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay da eşlik etti. Kerpe-Kumcağız arasındaki 4 kilometrelik yol çalışmasını da yerinde gören Genel Sekreter Yazıcı, "Yaz aylarında deniz turizmi için sahil kesimlerine giden vatandaşlar, bu yolları kullanarak rahat bir ulaşım sağlayacak" dedi.

Genel Sekreter Yazıcı, daha sonra Cebeci bölgesinde cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda gerçekleştirilen parke çalışmalarını inceledi. Genel Sekreter Yazıcı, "Sahil yerlerimizin altyapılarını yeniledik. Tüm cadde ve sokaklarına parke döşeyerek, modern bir hale getirdik. Buradaki yollarda on binlerce metrekare parke kullanıldı. Yollarımız çamurdan, tozdan kurtularak pırıl pırıl bir hale geldi" ifadesini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ersin Yazıcı Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title