Haberler

Genel Sekreter Ercan Turan Canlı Hayvan Pazarında İncelemelerde Bulundu

Kurbanlık hayvanların satılması için kurulan pazarın, en iyi şekilde hizmet vermesi için gerekli tedbirler alındı.

Kurbanlık hayvanların satılması için kurulan pazarın, en iyi şekilde hizmet vermesi için gerekli tedbirler alındı. Hayvan pazarında inceleme yapan Genel Sekreter Ercan Turan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan beraberinde bazı daire başkanları ve şube müdürleri ile birlikte hayvan pazarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Ercan Turan inceleme gezisi sırasında yapmış olduğu açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatları doğrultusunda yaklaşık 2 ay öncesinden itibaren Canlı Hayvan Pazarında çeşitli tedbirler almaya başladıklarını söyledi. Canlı Hayvan Pazarına ulaşımın daha rahat yapılabilmesi için gerekli yol, afsalt, otopark ve bilgilendirme levhaları ile yol çizgi çalışmalarının yapıldığını belirten Turan, "Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığımız ekipleri bayram süresince bu alanda ilaçlamalarına ve Temizlik ekiplerimiz de temizlik çalışmalarını aksatmadan devam ettirecek. Zabıta Dairesi Başkanlığımız ile Esenlik Şirketine ait personeller tarafından kaçak kesimlerin yapılmaması ve güvenliğin sağlanması için çalışmalar gerçekleştirilecek. MASKİ ekiplerimiz tarafından geçen yıl yaşanan su sıkıntısının bu yıl yaşanmaması için gerekli çalışmalar yapılarak, altyapılar tamamen yenilendi" diye konuştu.

Canlı Hayvan Pazarında küçük ve büyükbaş hayvanların ayrı ayrı kesildiği kesimhanelerin mevcut olduğunu ifade eden Turan, geçen yıl 5 bin küçükbaş, ve 250 büyükbaş hayvanın kesimlerinin pazarda yapıldığını söyledi. İlçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde hayvan satış ve kesim yerlerinin belirlendiğini de kaydeden Turan, Canlı Hayvan Pazarı dışında yaklaşık 45 noktada daha vatandaşlara kesim hizmeti sunulacağını dile getirdi.

Bayramın daha huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesi için bütün tedbirlerin alındığını belirten Turan, "Bu nedenle Belediyemiz birimlerine özellikle teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını da en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title