Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Gölpazarı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Gölpazarı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Eldemir, 2. sıra milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş, İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Semih Yavuz ve partililerle birlikte esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, seçim beyannamesini vatandaşa aktarmaya ve sorulara cevap vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Demokrasinin şu anda içinde bulunduğu ortamda, demokrasinin güçlendirilmesi gerektiğini belirten Eldemir, şöyle konuştu:

"Demokrasiyi güçlendirmenin yolu da sandığa gidip oy vermek. Hemşerilerimizden bu dönem için hangi düşünceye sahip olursalar olsunlar, hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsunlar demokratik haklarını kullanmaları, sandığa çıkıp oy vermeleri yönündedir. 7 Haziran sonrası ülkemizde siyasi istikrarsızlık bekleyen çevrelere ülkemizde oluşturmaya çalıştıkları kaos ortamına milletimiz sayesinde düşmemiştir. Hükümetimiz dimdik ayaktadır. Önümüzdeki 10 yılın bir süreç olduğunu, 10 yılın çok mühim yıllar olduğunu düşünüyorum, daha önce hangi bir partiye gönül vermişsek verelim, ister CHP'ye, ister MHP'ye, bu seçimlerde diğer partilere oy vermiş hemşerilerimden özellikle istikrara sahip çıkmalarını istiyorum, gerekirse emanet oy istediğimi ifade etmek istiyorum. İnşallah ülkemiz istikrar içerisinde 1 Kasımdan sonra yönetilmeye devam edecek, ülkemiz gelişecek, büyüyecek ve 2023 e hep birlikte ulaşacağız."

Eldemir, daha sonra beraberindekilerle İmam Hatip Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan aşure günü etkinliğine katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halil Eldemir Gölpazarı Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title