Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Hatay milletvekili adayları merkez Antakya ilçesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP Hatay milletvekili adayları merkez Antakya ilçesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, düzenlenen basın toplantısında, partisinin 1 Kasım seçimlerinde, 7 Haziran'da yapılan seçimlerden daha başarılı bir sonuç alacağına inandığını söyledi.

Her seçimin kendi ikliminde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Gül, şunları aktardı:

"Her seçim atmosferinin nelerden etkilendiğini çok iyi analiz ederek seçmenin karşısına dikmeliyiz. Biz böyle yaparak tüm Hatay'ın her tarafını, her köşesini dolaşıyoruz. Sandığa giderken insanlarımız 13 yıllık iktidarın karnesini verecek. Yani 1 Kasım günü oyunu sandığa atan herkes bu 13 yıllık süre içerisinde ülkeyi bu iktidar nereden almıştır, nereye getirmiştir bunun sağlıklı bir analizini yaparak sandığa gidip sağlıklı bir karar vermek zorundadır."

Terör olaylarına da dikkati çeken Gül, insanların her an "bomba patlayacak" korkusuyla yaşadığını kaydetti.

Yaklaşan 1 kasım seçimlerinde halkı sandığa davet eden Gül, "Allah rızası için sağlıklı düşünün. Eğer bir ülkede güvenlik yoksa, eğer bir ülkede her gün terör olayları oluyorsa, eğer bir ülkenin yönetimi diğer ülkelerle barışık değilse, bu ülkede ne ekonomik kalkınma olur ne de ekonomik büyüme olur" diye konuştu.

Toplantıya, Gül'ün yanı sıra MHP İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı Hatay milletvekili adayları Mustafa Özçelik, Ferhat Küçükler, Adnan Akdaş ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Gül Antakya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title