Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı İbrahim Turhan, "Koalisyon ile terör ve ekonomik sıkıntılar çözülemeyecektir.

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı İbrahim Turhan, "Koalisyon ile terör ve ekonomik sıkıntılar çözülemeyecektir. Yunanistan buna örnek ülkedir" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında 5. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'ni ziyaret eden Turhan, burada yaptığı açıklamada, partisinin seçim beyannamesinde gençlere yönelik yeniliklere önem verildiğini belirtti.

Vatandaşların istekleri ne olursa olsun, bunları karşılayacak tek partinin AK Parti olduğunu söyleyen Turhan, yapılan kamuoyu araştırmalarına da değindi.

Turhan, anket sonuçlarına göre yüzde 50,1'lik bir kısmın Türkiye'de tek parti iktidarı istediğini, hangi partiyi istedikleri sorulduğundaysa yüzde 87,4'lük kısmın AK Parti'yi tercih ettiğini altını çizdi.

AK Parti'nin halk için var olduğunu vurgulayan Turhan, "1 Kasım seçimlerinde AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır. Koalisyon ile terör ve ekonomik sıkıntılar çözülemeyecektir. Yunanistan buna örnek ülkedir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Turhan Yunanistan Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title