Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti İl Başkanlığı'nca kent merkezindeki iki mahallede "iktidar yürüyüşü" adıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı'nca kent merkezindeki iki mahallede "iktidar yürüyüşü" adıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Tepe ve Karasenir mahallerinde gerçekleştirilen yürüyüşün ardından vatandaşlarla Kocakavak mevkisinde bir araya geldi.

Özçelik, kentsel dönüşüm konusunda bazı kesimlerin mahalle halkını yanlış bilgilendirdiğini söyledi.

Partisinin hizmette çıtayı yükselttiğini, bunların en önemlilerinden birinin toplu konutlar olduğunu anlatan Özçelik, "Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, başbakanlığı döneminde TOKİ'yi kurdu. 19 yıl boyunca TOKİ 45 bin konut yapabildi. Rahmetli Özal konut açığını çok iyi bilen liderlerden birisiydi. Biz AK Parti olarak 13 yıl boyunca 640 bin konut yaptık. 2023'e kadar Türkiye'de 500 bin konut daha yapacağız" dedi.

Özçelik, Burdur merkezde bin 8 konut yapıldığını, 139 dairenin AK Partili Burdur Belediyesi'ne kazandırılarak 7 milyon lira gelir elde edildiğini hatırlattı.

Bu gelirin Karasenir, Tepe, Sinan, Yenice, Zafer, Emek, Akın, Bağlar, Emek, Mehmet Akif ve diğer mahallelerin alt yapısında kullanıldığını anlatan Özçelik, şunları kaydetti:

"Kentsel dönüşümün ne olduğunu yeteri kadar sizlere anlatamadık. Bu önemli konuyu Burdur'da suistimal ettiler. Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibinde olan bizler, hiçbir zaman halkı aldatmadık. Kandırmadık. Afet riski altında olduğu için kentsel dönüşüm ilan edildi. Öyle yalan söylediler ki sadece kentsel dönüşüm dediler. Hayır, Burdur'un bir başka mahallesini kentsel dönüşüme alamayız. Çünkü fay hattı yok. 800 adet yapıyı kapsıyor. 38 hektar alanda bin 100 daireyi kapsıyor. 3 mahallede 3 ofis kuracaktık."

Özçelik, toplu konut çalışmaları sırasında vatandaşların kandırıldığının altını çizdi. Özçelik, şu görüşlere yer verdi:

"Vatandaşı bire bir çağırarak evinin konumu, evinin cephesi, arsasını tespit ederek o vatandaşlarımız için bir daire ayarlanacaktı. Önce ev sahipleri konuşacaktı. Konuşmadan hiçbir şey yapmayacaktı. Ama bunu suistimal ettiler. Sizi suistimal ettiler. Sizi kandırdılar. Eğer kiraya çıkılmış olsaydınız 18 ay boyunca devlet aylık 400 lira kira paranızı verecekti. Bunları söylemediler. Yalan söylediler. 38 hektar alanın 19 hektar alanı sosyal alan olacaktı. Sizin evlerinizi 3 ay içinde yıkacaklar dediler. Kaç ay oldu yıkılmadı. Şimdi bu yalancılara hesap sormak zorunda değil misiniz?. Sizin daha sağlıklı evlerde yaşama hakkınız yok mu?. O gariban yaşlılarımız daha güzel evlerde otursaydı iyi olmaz mıydı?"

AK Parti Burdur Milletvekili adayı Reşat Petek ise konuşmasına "Öfke ile kalkan zararla oturur" sözüyle başladı.

Bazen küçük incir çekirdeğini doldurmayacak problemlerin büyütülerek, pire deve yapılarak, gerçeklerin görülemediğini anlatan Petek, "Hele bir de buna muhalefet partililerinin sadece siyasi eleştiri, ortaya koydukları bir takım yalanlar olunca hakikaten hepimiz zarar görüyoruz" diye konuştu.

Burdur'a ve Türkiye'ye yapılan yatırımları anlatarak önceki dönemlerle kıyaslanmasını isteyen Petek, 7 Haziran'da yapılacak seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Bayram Özçelik Karasenir Ak Parti Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title