Haberler

Genel Seçimlere Doğru

CHP Bilecik Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, CHP'nin yıllar sonra Bilecik'te birinci parti olacağını iddia etti.

CHP Bilecik Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, CHP'nin yıllar sonra Bilecik'te birinci parti olacağını iddia etti.

Tüzün, Bozüyük ilçesinde küçük sanayi sitesindeki esnafları ve fabrika çalışanları ziyaretinde yaptığı açıklamada, parti olarak yaklaşık 3 aydır seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Diğer partilerden daha avantajlı olarak saha ve parti içi çalışmalara başladık. Hakim huzurunda resmi ön seçimimiz oldu, ön seçim de bir çalışmanın ürünü. Ön seçim partideki üyeye, delegeye ve partiliye bir sinerji yaratarak hareketlilik getirdi" dedi.

Parti programlarının, toplumun her kesimini yakından ilgilendirdiği için halktan karşılığını görmeye başladıklarını anlatan Tüzün, şöyle konuştu:

"Emeklilerimizin intibak yasasıyla birlikte maaşlarının en az bin 500 lira olması, her iki dini bayramımızda emeklilerimize birer maaş ikramiye verecek olmamız emeklilerimize büyük bir heyecan yarattı. Bugün açıklanan resmi rakamlara göre açlık sınırı bin 400 lira, oysa bu ilkede asgari ücret 949 lira. Asgari ücretin bin 500 liraya çekilmesi büyük bir heyecan yarattı, bunun karşılığını görüyoruz. Bunun yanında Türk köylüsü ve çiftçisinin kullandığı akaryakıttan vergi almayacak olmamız, 4,5 liralık mazotu 1,5 liraya verecek olmamız köylü üzerinde büyük bir heyecan yarattı. Bütün bunları topladığımız zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu seçimlere iktidar ve insan odaklı hazırlandığını görüyoruz. Tabi bizde adaylar ve parti teşkilatlarımız olarak ciddi bir çalışma içerisindeyiz."

Tüzün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 29 Haziranda Bilecik'te partinin düzenleyeceği mitinge katılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Yaşar Tüzün Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title