Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Çorum Milletvekili ve Milletvekili adayı Cahit Bağcı, Dodurga ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı Bağcı, mitingde AK Parti tarafından Çorum'a yapılan yatırımları, sosyal devlet uygulamalarını ve 2023 hedeflerini anlattı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve Milletvekili adayı Cahit Bağcı, Dodurga ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı

Bağcı, mitingde AK Parti tarafından Çorum'a yapılan yatırımları, sosyal devlet uygulamalarını ve 2023 hedeflerini anlattı.

Bağcı, "Toplumun tüm kesimlerinin sesi olduk, yanında olduk. Çiftçiyi de hayvancılık yapanı da esnafı da düşündük. Hem krediye ulaşmanın yollarını kolaylaştırdık hem de sosyal güvenlikten yararlanma imkanı getirdik. Ev kadınını da evlenecek olanı da dulu da yaşlıyı da düşündük. Sanayiciyi de gözettik. Taşeronda çalışana iş güvencesi getirdik" dedi.

Yapılacak seçimlerde partisine destek isteyen Bağcı, "Bugün bu meydanda sizlerden güçlü destek sözü duymak istiyorum. Türkiye'yi baştan başa imar eden, herkesin hayatını iyileştiren, ilçemizi güzelleştiren, AK Parti'ye ve Başbakanımıza destek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Cahit Bağcı Ak Parti Dodurga Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title