Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, seçim çalışmalarını Fethiye ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, seçim çalışmalarını Fethiye ilçesinde sürdürdü.

Esnaf ziyaretinde bulunan, Çatalarık Mahallesi'ndeki belediye düğün salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Özyer, bölgede imar sorununun çözümü için çalışmaları yapacağını söyledi.

Muğla'ya hizmet için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Özyer, "Koalisyon dönemlerinde toplanan vergilerin hemen hemen hepsi iç borçların faizine gidiyordu. Hiçbir şekilde yatırım yapılamıyordu. Şimdi sadece yüzde 13'ü borçlara gidiyor, gerisi yatırımlara harcanıyor" dedi.

Bu yatırımlardan Muğla ve ilçelerinin bugüne kadar yeterince faydalanamadığını dile getiren Özyer, Muğla'nın kalkınması ve daha fazla yatırım alabilmesi için siyasi liderliğe ihtiyaç duyulduğunu, bunun partili partisiz herkesin desteği ile olacağını kaydetti.

Hasan Özyer, bir yılda Muğla'da 500 hastanın ambulans helikopterle taşındığını anlatarak, "Sosyal hizmetlerde çocuk ve yaşlılarımız en iyi şekilde bakılmakta. Şimdi kendi silahını yaparak Türkiye, bölgede ve dünyada daha büyük bir güç olma yolundadır" diye konuştu.

Vatandaşların imarla ilgili sorunlarını ilgililere hemen ileteceğini, yasal olanlarının çözüleceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Muhtarımla sorunun çözülemediği yerde ilgili birimde çözümlenmesini sağlayacağız. Ancak yasal olmayan yerde yasa düzenlenmesi için çalışma yapacağız. Muğla ve ilçelerinde benzer şikayetlerle karşılaştık. Bir düzenleme yapılması isteniyorsa o düzenleme için girişimde bulunacağım."

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Özyer Ak Parti Fethiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title