Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Fethiye ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Fethiye ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Aksazlar Koyu'ndaki toplantıda konuşan Özyer, AK Parti'nin sosyal hizmet ve sağlıkta yaptığı hizmetleri anlatıp Muğla'da daha büyük siyasi güç için destek istedi.

Muğla'nın dışarıdan bakıldığını çok gelişmiş bir il olarak gözüktüğünü dile getiren Özyer, "Muğla, Ankara'dan hak ettiği desteği ve yatırımı alamıyor. Seçim çalışmalarımız kapsamında gittiğim yerlerde görüyorum ki bazı belediye başkanları sürekli siyaset yapıyor. Halbuki görevlerini tam olarak yapsalar, üretip gönderdikleri projelerin arkasında durup takip etseler kendileri de bu iktidarın hizmet sevdalısı olduğunu görecekler" dedi.

Geçen dönemlerde çok zor şartlar ve imkansızlıklar içerisinde hizmet sağlamaya çalıştığını kaydeden Özyer, geriye baktığında hayırlı işler yaptığına inandığın söyledi.

Herkesin gönlünde bir siyasi parti olduğunu, bu kez hep beraber Muğla'ya Ankara'dan hizmetin akması açısından el ele verilmesini isteyen Özyer, şöyle devam etti:

"Anket sonuçlarına baktığımızda AK Parti tekrar iktidar çıkıyor. İçerisinde bulunduğumuz dönemde sağlık ve eğitim sektörlerinde Avrupa'nın en üst düzey ülkeleri arasında yer alıyoruz. Elbette Türkiye'de eksiklikler de vardır. Özellikle önümüzdeki dönemde öncelikli çalışmamız hukuk reformunu düzeltmek olacaktır. Seçim çalışmalarımız kapsamında Muğla ve ilçelerini gezdiğimizde görüyoruz ki en büyük sorun işsizlik. Muğla gibi turizm, tarım ve ticaret ile en zengin illerden birinde bu kadar işsizlik boy gösterirken kırsal bölgelerdeki illerimizi düşünemiyorum. Bu sorunları el ele verip çözeceğiz."

Hasan Özyer, bazı mahallelerde bazı belediyelerden muhtarlara baskı yapıldığı yönünde duyumlar aldıklarına işaret ederek, "Hiç kimse AK Parti'ye veya diğer siyasi bir partiye oy verin veya vermeyin diye tehdit edemez. Özellikle muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesinden çekiniyor. Bana veya başka birisine oy verirseniz size yine Büyükşehir Belediyesi hizmet vermek zorunda" diye konuştu.

"Benim milletvekili olup olmamam çok önemli değil.  Önemli olan Ankara'ya güçlü bir şekilde gitmemizdir" diyen Özyer, şunları kaydetti:

"Fethiye'nin değerlerini yükseltecek kruvaziyer iskele, yat yanaşma yeri, yat çekek yeri, teleferik projesi, Ölüdeniz'in arıtma ve kanalizasyon projeleri bugüne kadar bekledi. Bunların hayata geçirilmesi için çaba göstereceğim."

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Özyer Ak Parti Fethiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title