Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP İzmir Milletvekili adayı Senem Kılıç, "Bugün en çok neye ihtiyacımız var biliyor musunuz? Ahlak seferberliğine ihtiyacımız var. Sonuç olarak bugün tüm Türkiye'yi kutlu bir yürüyüşe davet ediyoruz" dedi.

MHP İzmir Milletvekili adayı Senem Kılıç, "Bugün en çok neye ihtiyacımız var biliyor musunuz? Ahlak seferberliğine ihtiyacımız var. Sonuç olarak bugün tüm Türkiye'yi kutlu bir yürüyüşe davet ediyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Buca'da seçmen iletişim ofisini açan Kılıç, MHP'nin seçim beyannamesinin toplumsal onarım ile milli birlik ve beraberlik üzerine kurgulandığını söyledi.

"Gönül rahatlılığıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesini mahallelerde, mikrofonlardan bangır bangır bağırıyorum" ifadelerini kullanan Kılıç, şöyle devam etti:

"Milletimizin yüzde 50'si fakir, beyannamemizin de yüzde 70'ini dar gelirli vatandaşımızın nefes almasına ayırdık. Yoksul bir ailenin evine ekmek girmiyorsa 'biz de sorumluyuz' diyoruz. Biz 'asgari ücreti 1400 liraya çıkartacak, 100 lira yol masraf yardımı, 250 lira kira yardımı yapacağız' diyoruz. Beyannamemizde yok yok. Seçmen artık bilinçli. Sokakta bizi durdurup soru soruyor ve kendisine nasıl dokunacağımızı öğrenmek istiyor, bizi dinliyor. Bugün en çok neye ihtiyacımız var biliyor musunuz? Ahlak seferberliğine ihtiyacımız var. Sonuç olarak bugün tüm Türkiye'yi kutlu bir yürüyüşe davet ediyoruz. Bu yürüyüş, öncelikle Türkiye'yi kendisine güvenen, kendi gücüyle ayakta duran başı dik, karnı tok ve özgür insanların yaşadığı onurlu bir ülke haline getirme yürüyüşüdür."

Işık: "Evi olmayan vatandaşa 250 lira kira yardımı yapılacak"

MHP İzmir milletvekili adayı Taşkın Işık, seçim çalışmalarını Bergama, Kınık ve Dikili'de sürdürdü.

Bergama pazarında esnafı ziyaret eden ve partisine destek isteyen Işık, her iki kişiden birisinin MHP'ye destek verdiğini söyledi. Işık, "Milliyetçi Hareket iktidarında çiftçilerimiz mazotu 1,75 liradan alacak. Evi olmayan dar gelirli vatandaşlarımıza 250 lira kira yardımı yapılacak" dedi.

Kınık'ta bir okula asılan pankartı eleştiren Işık, "Maalesef bu pankart AK Parti'nin devlet imkanlarını ve kamu kurumlarını nasıl kullandıklarını göstermektedir. Görevlilerin bu pankartı derhal indirmesi gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Senem Kılıç Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title