Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, "AK Parti olarak 12 yıllık iktidarımızda yaptığımız hizmetlerle her zaman üreticimizin önünü açtık" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, "AK Parti olarak 12 yıllık iktidarımızda yaptığımız hizmetlerle her zaman üreticimizin önünü açtık" dedi.

Buca'daki balık halini ziyaret eden Hotar, esnafla görüştü, sorunlarını dinledi.

Hotar, burada yapıtğı konuşmada İzmir'in tarihinden bugüne ticaretin kenti olduğunu vurguladı.

Hotar, "AK Parti olarak 12 yıllık iktidarımızda yaptığımız hizmetlerle her zaman üreticimizin önünü açtık. Bundan sonra da 2023 hedefimizdeki 'Yeni Türkiye' dünyanın en önde gelen ekonomileri arasına girecek ve hem üreticimiz hem de ticaretle uğraşan esnafımız refah içerisinde olacak" diye konuştu.

Ulema: "Yerli üretime önem veriyoruz"

AK Parti İzmir milletvekili ve adayı Nesrin Ulema, "Hükümet olarak sağlık sektöründe olduğu gibi her sektörde yerli üretime önem veriyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bayraklı'da Ege Tıbbi Malzemeciler Derneği Temsilcileri ile bir araya gelen Ulema, İzmir'in sağlık üssü olacağını söyledi. Ulema, "Sağlık sektöründe tıbbi cihaz üretim ve pazarını sıfıra yakın rakamlardan alıp bugün yerli ürün payını yüzde 20'lere kadar taşıdık. Hedefimiz bu rakamları daha yukarılara taşımak" ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetinin yerli üretime verdiği önemi dile getiren Ulema, şöyle devam etti:

"Yerli üretime her zaman öncelik veriyoruz. Maliyeti son derece yüksek olan ve büyük oranda yurtdışından ithal edilen sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan tıbbi malzemelerin ülkemizde üretilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Getirmiş olduğumuz bölgesel ve il teşviklerinden sonra şimdi de ilçe bazlı teşvikler başlatıyoruz. Sağlık sektörü bu teşviklerden mutlaka faydalanmalı ve yatırımlarını bu yönde artırmalıdır. Çünkü bu alanda çok büyük pazar ve ihtiyaç var. Gerekirse sektör temsilcileri, kendi şartları içinde ilaç sektöründe olduğu gibi kooparatifleşmeye gitmelidir. Ben gerek sektörün içinden gelen bir milletvekili olarak gerekse yerli üretime duyulan ihtiyacın yüksek olması nedeniyle TBMM'de sizlerin bir temsilcisi gibi ülkemiz için hep birlikte çalışmaya hazırım."

Ulema, AK Parti hükümetinin yerli üretimi desteklemek için hastanelerin tıbbi cihaz alımlarında en az yüzde 20'sinin yerli üründen karşılanması zorunluluğunu getirdiğini de hatırlattı.

Kaya: "Dünyadaki mazlumlar gözünü Türkiye'ye çevirmiş"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Tansu Kaya, "Dünyadaki bütün mazlum milletler gözünü Türkiye'ye çevirmiş, AK Parti'nin seçimlerde elde edeceği başarıyı bekliyor" dedi.

Kaya, Bergama ilçesinde halk pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti, partisinin Maltepe Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışına katıldı.

Kaya, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 7 Haziran genel seçimlerinde büyük bir başarıya daha imza atacağını, yapılan anketlerin AK Parti'nin anayasayı değiştirebilecek çoğunluğa ulaşacağını gösterdiğini ifade etti.

Bunun gerçekleşmesi durumunda Türkiye Cumhuriyeti devletinin vurulmuş bütün prangalarından, kelepçelerinden ve ayağına basan her türlü yükünden kurtulacağına vurgw yapan Kaya, sözlerine şöyle devam etti:

"Dünyadaki bütün mazlum milletler gözünü Türkiye'ye çevirmiş, AK Parti'nin seçimlerde elde edeceği başarıyı bekliyor. Bizim teşkilat misyonumuzla birlikte aynı zamanda tarihi bir misyonumuzun da olduğunu unutmamamız gerekiyor. Artık bizlerin günü biraz daha uzun yaşamamız lazım. Seçimlere kısa bir zaman kaldı. Bu tarihi fırsat elimize yaklaşık 20 gün sonra geçecek. Bu fırsatın kaçırılmaması gerekiyor. Bundan dolayı biraz daha az uyuyalım, biraz daha az yiyelim, biraz daha az dinlenelim ama 8 Haziran'da şöyle rahat bir uyku ancak o zaman çekelim.

Şu an baktığımızda hiçbir siyasi parti 'AK Parti seçimlerde birinci olacak mı, olmayacak mı' konusunu konuşmuyor. Diğerlerine baktığınız zaman zaten hiçbirisinin iktidar olmak gibi bir derdi de yok. Birisi genel başkanlıkta kalmak için elinden geleni yapıyor. Diğeri yüzde 35 gibi kendisinin bile inanmadığı bir oranı ortaya attı, teşkilatını motive etmeye çalışıyor. Öbürünün derdi de barajı geçmek. Normalde siyasi partilerin hepsinin derdi iktidara gelmek olmaktır, başbakan olmaktır. Ama bunların böyle bir derdi yok. Hepsinin derdi şu an bir araya gelmişler biz AK Parti'yi anayasayı değiştirecek çoğunluktan nasıl ederiz onun hesabını yapıyorlar. Rabbim onların hiçbirisine fırsat vermesin."

Sürekli: "7 Haziran'da millet cevabını verecek"

AK Parti İzmir milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmaları kapsamında ziyart ettiği Bayraklı'da vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, halkın diğer partilere en güzel cevabı seçimlerde vereceğini söyledi.

Seçime az bir süre kaldığını hatırlatan Sürekli, "Çalışmalarımız yoğun, sizleri elimizden geldiğince teker teker dinliyor; derdinize çare olmaya çalışıyoruz. Bayraklı'da görüyorum ki farkı açacağız. Allah nasip eder sizlerde teveccüh buyurursanız 7 Haziran'dan sonra her şey çok daha güzel olacak. Hakkaniyetli, adaletli bir seçim sonucunu inşallah yine sizler, milletimiz cevabını verecek" diye konuştu.

İzmir'de sorunların çözülemediğini, vatandaşların belediyelerden şikayetçi olduğunu sözlerine ekleyen Sürekli, 7 Haziran akşamında Türkiye olarak hep birlikte AK Parti'nin zaferini kutlayacaklarını söyledi.

Nasır: "Çözüm sürecinin anlamlı olması için 7 Haziran seçimleri çok önemli"

AK Parti İzmir milletvekili adayı Necip Nasır, İzmir Adıyamanlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Nasır, buradaki konuşmasında, AK Parti iktidarı döneminde 2002'den 2015'e kadar yapılan çalışmaların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek hükümetin 2019 hedefleri için geride kalan 13 yılın referans olarak görülmesi gerektiğini kaydetti. Nasır, çözüm sürecinin tamamlanması için 7 Haziran seçimlerininin önemine de değindi.

Kaynak: AA / Yerel

Nükhet Hotar Ak Parti Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title