Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları Mustafa Köse ve Atay Uslu, seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Antalya milletvekili adayları Mustafa Köse ve Atay Uslu, seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Mustafa Köse, seçim çalışmalarını Elmalı ilçesinde sürdürdü. Elmalı Devlet Hastanesini ziyaret eden Köse, hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Elmalı'da yapımı devam eden yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Köse, çalışmaların büyük devam ettiğini ve ileriki günlerde Elmalı'nın modern bir hastaneye kavuşacağını söyledi. AK Parti'nin hizmet anlayışının "iyi" ile yetinmediğini vurgulayan Köse, "Vatandaşlarımız için en iyisinin olmasını istiyoruz. 50 yataklı bu hastane, sadece Elmalı'nın değil bölgenin en önemli sağlık kuruluşlarından birisi olacak" dedi.

Yeni bir devlet hastanesinin Elmalı için önemli bir ihtiyaç olduğuna değinen Köse, şöyle konuştu:

"Eski hastane yüzde 100 kapasite ile çalışıyor. Ziyaretimiz sırasında da bunu gördük. Hastalar, hastane personelinden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Ancak fiziki koşullar yetersiz. İnşallah bu hastane bittiği zaman polikliniklerdeki sıkışıklıklar ortadan kalkacak. Çok daha güzel ve modern hastanede bölge halkımız tedavi imkanı bulacak. Kısa bir zaman sonra 13 branştaki uzman kadromuzla modern ortamda verilecek hizmet kalitesi ile herkesin memnun olacağını ümit ediyorum. Hastanenin yapılmasında büyük emeği olan teşkilatımıza ve Belediye Başkanımız Ümit Öztekin'e müteşekkiriz."

Elmalı'da esnafı da ziyaret eden Köse, Mursal, Gökpınar ve Kışla mahallelerinde de toplantı düzenledi. AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu belirten Köse, "12 yıldır ülkemiz tarımdan turizme, ekonomiden dış politikaya birçok alanda önemli kazanımlar elde etti. İstikrarın devam etmesi, 2023 hedeflerine ulaşmak için AK Parti'nin hizmet anlayışının sürmesi gerekir" dedi.

Atay Uslu

AK Parti Antalya milletvekili adayı Atay Uslu da seçim çalışmalarını Kumluca ilçesine bağlı Kuzca, Gödene, Dereköy ve Gölcük mahallerinde sürdürdü.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Uslu, AK Parti hükümetlerinin Türkiye ve Antalya'ya büyük hizmetler yaptığını söyledi. Batı Antalya için hayati önem taşıyan projelerin yakın zamanda startının verileceğini belirten Uslu, şöyle konuştu:

"Antalya'ya üçüncü havaalanının fizibilite çalışmaları bitiyor. Antalya'dan, Kumluca'ya, Kumluca'dan artık Kaş'a bölünmüş yollar ve tünellerle ulaşacağız. Domatesimizin, biberimizin markalaşması için çaba sarfedeceğiz. Çiftçimizin alın terinin karşılığını alması için gece gündüz çalışacağız. Kumluca sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Sağlık Bilimleri Fakültesine kavuşmuştur. Tüm bölgemize hayırlı olsun. Ben Batı Antalya'da bir üniversitenin kurulmasını hayal ediyorum. Likya Üniversitesi bölgeye yakışır. AK Parti hükümetleriyle hayaller gerçek olmuştur."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Köse Ak Parti Kumluca Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title