Haberler

Genel Seçimlere Doğru

CHP'nin Gelibolu'da seçim bürosu açıldı.

CHP'nin Gelibolu'da seçim bürosu açıldı.

CHP Çanakkale milletvekili adaylarını iskelede karşılayan CHP İlçe Başkanı Nihat Demirsu, yönetim kurulu üyeleri ile partililer, pazar yerindeki seçim bürosuna kadar alkışlarla yürüdü.

CHP Milletvekili adayı Muharrem Erkek, burada yaptığı konuşmada, sarayların, saltanatların çökeceğini söyledi.

Çanakkale'de CHP'nin birinci parti olacağını iddia eden Erkek, "Gelibolu'dan tüm Çanakkale'ye seslenmek istiyorum. Artık toplumun bütün kesimleri CHP'yi konuşuyor. Çünkü Cumhuriyeti kurmuş, demokrasiyi bu ülkeye getirmiş ve büyük değişimlere imza atmış CHP, bugün de temel sorunlara el koyarak, ülkeyi bu kurtarmak için yola çıkmıştır" dedi.

CHP İl Başkanı Hamza Karagöz ise CHP olarak Çanakkale'de birinci parti durumunda olduklarını ifade ederek, "Geri kaldığımız bazı bölgeleri, Gelibolu gibi oyumuzun fazla olduğu ve daha da artırabileceğimiz yerlerle yükselterek 3 milletvekilimizi Ankara'ya göndereceğiz. Diktatörlerin sonunun ne olduğunu görüyorsunuz. Birinin canını Allah aldı, diğerini de siz oylarınızla iktidardan alacaksınız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Açılışa, CHP Çanakkale milletvekili adayları Bülent Öz, Ahmet Küçük, Ali Sarıbaş, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Muharrem Erkek Çanakkale Gelibolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title