Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayı Mustafa Köse, muhalefet partileriyle ilgili, "İktidar hedefleri olmadığı için koltuklarını koruma düşüncesiyle halkı kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

Seçim çalışmalarını Serik ilçesinde sürdüren Köse, AK Parti Antalya milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ve İzzet Yılmaz ile Kadriye Pazarı'nda esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Köse, daha sonra Kayaburnu, Çakallık, Aşağıkocayatak, Kozağacı mahallelerinde projelerini anlattı.

Köse, muhalefet partilerinin gerçekleştiremeyeceği vaatlerle halkı kandırmaya çalıştığını iddia etti.

CHP'nin vaatlerinin yıllık ekonomiye maliyetini anlatan Köse, "Bu bütçeyi nereden sağlayacağını sorduğumuzda bir kaynak gösteremiyorlar. Boş vaatlerle halkı kandırmaya çalışıyorlar. Bunların ekonomiden falan anladığı yok. İktidar hedefleri olmadığı için koltuklarını koruma düşüncesiyle halkı kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

AK Parti'nin ekonomi alanında attığı adımlarla her kesimin gelir seviyesini yükselttiklerini vurgulayan Köse, şunları kaydetti:

"2023 hedeflerine doğru giderken ülkemizi kalkındıracağız ve zamanı geldiğinde, şartlar oluştuğunda  güçlü Türkiye'de muhalefetin vaatlerinin de ötesini biz gerçekleştireceğiz. Biz göreve geldiğimiz zaman 200 lira dolayında olan asgari ücret bugün bin lira dolayında. Halkımız ekonomik kalkınmayı, yaptığımız yatırımları görüyor ve bugüne kadar istikrardan yana oy kullandı. 7 Haziran seçimlerinde de Türkiye'nin büyümesi, yatırımların devam etmesi, kendi ayakları üzerinde duran, güçlü bir Türkiye için AK Parti'ye oy verecektir."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Köse Ak Parti Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title