Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, "Bizler diğer partiler gibi gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen bir partiyiz" dedi.

Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Kavak ilçesini ziyaret etti.

Karaaslan ve Çivril mahallelerinde yapılan "Kutlu Doğum Haftası" etkinlerine katılan Kurt, bu tür etkinliklerin insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.

Yaklaşan seçimler öncesi vatandaşlardan destek isteyen Kurt, şöyle konuştu:

"Sizler kurulduğu günden itibaren AK Parti'ye büyük destek verdiniz. Bundan sonra da aynı desteği vereceğinizi biliyorum ama bu kez farklı bir durum var. Sizlerin içinden biri aday. Beni Ankara'ya daha güçlü gönderin. Sandıkları patlatın. AK Parti'ye bugüne kadar görülmemiş desteği verin. Bizler diğer partiler gibi gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen bir partiyiz. Çocuklarımızın geleceği için mutlu yarınlar için gece gündüz çalışan bir ekibiz. Bu ekibi yalnız bırakmayın bu davayı öksüz bırakmayın."

Kurt, daha sonra Vezirköprü ilçesine giderek, Samsun milletvekili adayı Adem Tuncer, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve AK Parti Başkanı Halil İbrahim Doğan ile Kunduz Yaylası'ndaki Türkiye Off-Road yarışmalarının Vezirköprü ayağını izledi.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Basri Kurt Ak Parti Samsun Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title