Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Buca Cemevi'ni ziyaret ederek Alevi Dedesi Hüseyin Akçay ile görüştü.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Buca Cemevi'ni ziyaret ederek Alevi Dedesi Hüseyin Akçay ile görüştü.

Buca'daki çalışmaları kapsamında ilk olarak partililerle bir araya gelen Ceyhun, yaptığı konuşmada İzmir'i Türkiye'nin gözbebeği yapmak için çok çalışacaklarını söyledi.

İzmirliler'in gerçekten hizmet edenle "hizmeti sözde bırakanı" çok iyi bildiğini ifade eden Ceyhun, İzmir için hazırladıkları projeleri gelecek günlerde kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Daha sonra Buca Cemevi'ne geçen Ceyhun, Alevi Dedesi Hüseyin Akçay ile görüştü.

Buca'da güzel bir ahenk olduğuna dikkat çeken Ceyhun, Türkiye insanının dünyanın hiçbir milletine nasip olmayan bir yapısının olduğunu söyledi.

Ceyhun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kardeşliğimiz, tarihimiz ve kader birliğimiz var. Türküde, deyişte, duada ve niyazda birleşen gönüllerimiz var. Geçmişten gelerek geleceğimizi aydınlatan umudumuz ve hedeflerimiz var. Biz et ve tırnak gibiyiz. Artık önyargıları yıkmalıyız. Önyargılar kalkarsa her şey daha güzel olur. Her zaman el ele her zaman gönül gönüle olmalıyız. Böyle de olacağız."

Alevi Dedesi Akçay ise cemevine gelen herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, Aleviler'in sorunları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ozan Ceyhun Ak Parti Akçay Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title