Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Mustafa İsen, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Mustafa İsen, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

İsen, burada yaptığı konuşmada, şehrin kuzey bölgesindeki ilk OSB'nin Söğütlü'de kurulduğunu söyledi.

Fabrikalarda bölge halkının istihdam edildiğini belirten İsen, şöyle konuştu:

"Bu fabrika önemlidir. İşçi kardeşlerimiz çalışacak, fabrikayı, makinalarını koruyacak, kollayacak, iş üretmesi halinde kendisi de kazanacak, patronu da kazanacaktır. Eskiden iş için uzak illere, ülkelere ailelerinden koparak gidiliyordu. Bugün ise artık evlerinin kapısına kadar servisler geliyor, bunun kıymetini bilmeniz gerekir. Artık bir evde tek kişi değil, 2-3 kişi çalışıyor, OSB'de fabrikalar yükseldikçe iş istihdamları da çoğalacaktır, ailelerde ekonomik olarak yükselecektir."

İsen, fabrikalarda kalifiye ara eleman sıkıntısı olduğuna vurgulayarak, "Bunun içinde çalışanlar ve çalışmak isteyen gençlerimiz mutlaka belediyeler ve halk eğitim merkezlerinin kurslarına katılsınlar. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Fabrikanın yönetim kurulu başkanı Mustafa Tunç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Fabrikamız, OSB'de ilk kurulan ve işçi istihdam eden fabrikadır, bugün bini aşkın işçi çalıştırmaktayız. Sakarya'nın her ilçesinden, mahallesinden servislerimizle işçi getirmekteyiz. Yurtdışına ihracatlarımız devam etmektedir" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa İsen Ak Parti Söğütlü Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title