Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayları Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan ve Yılmaz Hocaoğlu, partisinin Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili adayları Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan ve Yılmaz Hocaoğlu, partisinin Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katıldı.

Burada ilk konuşmayı yapan Köktaş, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla örnek bir ülke haline geldiğini söyledi.

AK Parti'nin hizmetin ve milletin partisi olduğunu ifade eden Köktaş, "Partimiz kurulduğu tarihten itibaren başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ezberleri bozarak Türkiye'yi geleceğe taşımak adına büyük hizmetler yapmıştır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan ise Türkiye'nin en önemli seçiminin yapılacağını belirterek, "Bundan önceki seçimler de elbette çok önemliydi ama bu seçim çok daha önemli. Çünkü karşımızdaki herkes birleşti. Çünkü Türkiye'nin sistemini değiştirmek istiyoruz. Türkiye'nin temellerini değiştiriyoruz. Bu zamana kadar terörle, darbelerle çok zaman kaybettik. Bunlar olmasaydı belki de şu an çok farklı yerde olabilirdik. Hep birlikte çalışıp Türkiye'yi uçuracağız" diye konuştu.

Milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu da AK Parti çatısı altında yıllarca görev yaptığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bizim davamız milletimize hizmet davasıdır. Her seçimde de milletimiz bize teveccüh etti. Halkımızın desteğiyle inşallah Samsun'da 9-0 yapacağız. Bu seçimde de halkımızın bize güvenmesini ve yine partimizi en üst sıraya koymasını istiyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Çiğdem Karaaslan Yılmaz Hocaoğlu Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title