Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 59. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 59. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının tümümün birlikte hareket ettiklerini, 5 milletvekili adayı ile beraber Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarının da katılımlarıyla 18 ayrı "Beşi Bir Yerde" toplantılarını tamamladıklarını söyledi.

İlçe ziyaretlerinin de tamamlandığını dile getiren Yurdunuseven, "Bazı partilerin bazı medya organlarında 'Beşi Beş Yerde' diye bir sözü var. Biz ise 'Beşi Bir Yerde' yaptık elhamdülillah. İnşallah bundan sonra 'Beşi Beş Yerde' olarak yapılan program çerçevesinde ilçelerimize gireceğiz." dedi.

Yurdunuseven, AK Parti iktidarının 12 yıldır bütçeyi düzgün şekilde yönettiğini ifade ederek, muhalefetin seçim beyannamesini eleştirdi.

Ülke bütçesi ve kasasının dolu olduğunu kaydeden Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"Söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir vaadimiz olmadı. Kısaca bazı siyasi partiler bol kepçeden atıp tutuyorlar. Bir siyasi parti kalkmış asgari ücreti bin 400 lira yapacağım demiş. Öbür parti kalkıyor bin 500 lira. Bir siyasi parti de kalkmış asgari ücreti 5 bin lira yapacağım diyor. İnsan atarken bol kepçeden, bol keseden böyle atabilir. Bu bütçe babanızın bütçesi, babanızın cebi değil ki. Al sana diye veresiniz. Bütçenin bir dengesi ve hesabı var. Elhamdülillah bütçe 12 yıldır düzgün şekilde yönetildi. Bütçemiz dolu, kasamız dolu. Ama birileri o kasaya göz dikti. şimdi o birileri gelip o kasayı bir günde, bir ayda, bir senede imha edecekler. Yine bunun hesabını milletçe biz vereceğiz. Çok iyi hatırlayın bunun hesabını zamanında verdik."

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün ise çok ciddi bir kampanya yürüttüklerini ifade ederek, "Olsun bu da iyi bir şey. Bir nevi odun kesen adamın baltasını bilemesi gibi. Biz, her türlü şekilde ilçede, belde de, köyde seçim kampanyası yürütürken inşallah bugün daha derli toplu değerlendirmeyi bir dinlenme gibi, baltalarımızı bileme gibi düşünebiliriz" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ali Özkaya da 17-25 Aralık olayları ile hükümete darbe teşebbüsünde bulunan Savcılık ve Sulh Ceza Mahkemesinin terör örgütü olarak kabul ettiği örgütün bir kısım yöneticileri tarafından tutuklu üyelerin tahliyesi için uğraşıldığını belirtti.

Yetkisiz, etkisiz, kanunen, anayasa da görevi olmayan mahkemelerin dosyalarda avukatların itiraz dilekçelerini aldıklarını ifade eden Özkaya, "Bu dosyaları inceliyorlar. Kendi mensuplarının bulunduğu mahkeme tamamına tahliye kararı verildi. Daha sonra yapılan itiraz gereğince bu kişilerin tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Bu işin ciddiyetinin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ali Özkaya Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title