Haberler

Genel Seçimlere Doğru

"Milli İttifak" çatısı altında seçim işbirliğine giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eyüp Sultan Camisi'ni ziyaret etti.

"Milli İttifak" çatısı altında seçim işbirliğine giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eyüp Sultan Camisi'ni ziyaret etti.

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret ettikten sonra Eyüp Sultan Camisi'ne gelen Kamalak ve Destici, cuma namazını burada kıldı. Namaz sonrası gazetecilere açıklama yapan Destici, seçim çalışmalarının startını, Eyüp Sultan Camisi'nde verdiklerini bildirdi.

Destici, "Bu birlikteliğin mağdur Türk- İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Kamalak da ülkenin problemlerini çözmek için ittifak yaptıklarını dile getirerek, "Yalnızca Türkiye değil İslam coğrafyası sizleri bekliyor. Milyonlarca gencimiz iş diyor, AŞ diyor sizleri bekliyor. Gelin bir oyla da siz destek verin. Gelin beraber olalım. Yaşanabilir, yeni ve adil bir Türkiye kuralım" dedi.

Konuşmaların ardından Kamalak, Destici ve partililer, okunan dualarla seçim çalışmalarını başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Mustafa Destici Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title