Haberler

Genel Seçimlere Doğru

CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayları Burcu Kayıkcı ve Mehmet Ecer, Afyonkarahisar Eczacı Odası ve Afyonkarahisar Tabip Odasını ziyaret etti.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayları Burcu Kayıkcı ve Mehmet Ecer, Afyonkarahisar Eczacı Odası ve Afyonkarahisar Tabip Odasını ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayı Kayıkcı, ziyaretler kapsamında yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi bildiklerini söyledi.

Bu konuda sağlık çalışanlarını rahat ettireceklerini belirten Kayıkçı, "Tüm sağlık çalışanlarının adil bir temel ücret almalarını sağlayacağız. Tüm sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal ve sendikal haklarını koruyarak, güvenceli olarak çalışmalarını sağlayacağız, mahrumiyet bölgelerinde çalışan hekim ve sağlık personelinin ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştireceğiz ve tümüyle niceliğe dayanan performans sistemini nitelik göstergelerinden de yararlanacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz" dedi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili  Adayı Ecer ise kendisinin hekim olduğunu hatırlatarak, "Sağlık personeline yönelik şiddeti yasal düzenlemelerle önleyeceğiz. Sağlık personeline eğitimlerine uygun kadrolar vereceğiz. Bütün hemşire ve ebelerin  kendi alanlarında çalışmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Burcu Kayıkcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title