Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliği yaptığı birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliği yaptığı birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, coşkulu bir şekilde seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Ağustos 2001'de başlatılan kutlu yürüyüşün devam ettiğini dile getiren Koyuncu, şöyle konuştu:

"Biliyoruz ki her seçim çok önemlidir. Ancak önümüzdeki 7 Haziran seçimleri bütün seçimlerden daha da önemlidir. Çünkü 7 Haziran seçimlerinde ülkemiz, tarihinde ilk defa ellerindeki ayaklarındaki prangalardan kurtulabilme şansına sahiptir. Bizlere düşen önümüzdeki 50 gün ve 50 gece hiç durmadan kapı kapı ev ev dolaşmaktır. Bu çalışmanın sonunda da Meclise 400 milletvekili göndererek, Yeni Güçlü Tam Bağımsız bir Türkiye oluşmasına katkı sağlayacağız."

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise gençlere 13 yıl boyunca yapılan yatırım ve hizmetlerin anlatılması gerektiğini belirtti.

1 Mart 2015 itibariyle seçim startını verdiklerini anlatan Yurduseven, "İlçe ziyaretlerimizi yapıyor ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyorduk. Ancak milletvekili adaylarımız açıklandıktan sonra 5 adayımızla birlikte hem Bayat hem de Emirdağ ilçe teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla adaylarımızı bir araya getirdik ve tanıştırmak istedik. Bayat ve Emirdağ'dan katkı ve teşvik bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından milletvekili adayları Ürün, Özkaya, Sıvacı, Özkaldı ve Beder konuşma yaptı.

Yemeğe, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halil Ürün Ak Parti Emirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title