Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Ağrı Milletvekili adayları Abdullah Atalay, Yılmaz Ensaroğlu, Halil Özyolcu ve Ali Konyar, AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen aday tanıtım programına katıldı.

Milletvekili adaylarından Ensaroğlu, burada yaptığı konuşmada, uzun yıllardan beri sivil toplum hareketlerinin içerisinde yer aldığını söyledi.

İnsan hakları alanlarında da çalıştığını ifade eden Ensaroğlu, "Bizim bu zamana kadar işimiz, gücümüz hep bardağın boş tarafına bakmaktı. Biz hep nerede eksik var, nerede yanlış yapılıyor, neyin düzeltilmesi lazım zihnimiz hep o tarafa çalışır. Yani iyi şeylerle milleti, vatandaşı, toplumu teskin etmek yerine devletin yakasına asılıp, daha fazla özgürlük daha fazla hak ve daha fazla hürriyet talep eden gelenekten geliyoruz ama doğrusu geçmişe dönüp baktığımız zamanda şu anda Türkiye'nin 90'lı yıllardaki Türkiye olmadığını hepimiz yakından biliyoruz" diye konuştu.

Çözüm sürecini Ağrı'da ve bütün ilçelerinde bir demokrasi şöleni içerisinde barış içerisinde ve kardeşlik içerisinde geçeceğine inandığının altını çizen Ensaroğlu, "Diyadin'de yaşadığımız tatsız olayı inşallah bir daha ne bizim vilayetimizde ne de ülkemizin başka yerinde tekerrür etmez. Biz gerçekten adil, hakkaniyetli bir seçim yaparız. Seçimin meşruiyeti, sonuçlarının meşruiyeti hiç bir şeyle gölgelenmez" dedi.

Abdullah Atalay da etnik, mezhebi ve dini farklılıkları gözetleyen eşit vatandaşlık temelinde bir anayasaya ve demokratik bir Türkiye'ye ihtiyaç olduğunu söyledi.

Sivil, çoğulcu katılımcı ve ilerici bir anayasaya ihtiyaç olduğunu dile getiren Atalay, "Yeni Türkiye bunun başlangıcı olacaktır. İnsan onurunun her şeyin üstünde olduğu, özgürlük ve güvenlik dengesinin muhafaza edildiği bir güvenlik anlayışına ihtiyacımız var" dedi.

Atalay, "Kamu hizmetlerini etkin ve denetlenebilir şeffaf ve herkesin istifadesine sunulabilecek bir anlayışla yönetilmesine ihtiyacımız var. Sağlık alanında, tarım ve hayvancılık alanında, eğitim alanında birçok yeniliklerin ve birçok çalışmanın daha da ileri boyutlara götürülmesine ihtiyacımız var. Ticaretin, sanayinin, istihdamın ve yatırım teşviklerinin hepsinin geliştirilmesine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Birlik beraberlik günü olduğunun altını çizen Atalay, "Gün kardeşlik günüdür. Gün farklılığımıza tahammül etme günüdür. Gün yanlışlıkları telafi etme günüdür. Hangi partiye oy verirsek verelim ama birbirimizi sevelim. Birbirimize saygı duyalım" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından il başkanlığına geçen milletvekili adayları, partililerle seçim çalışmalarına yönelik görüşme yaptı

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Ensaroğlu Abdullah Atalay Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title