Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bilecik'ten TBMM'ye 2 milletvekili göndererek parlamentoda 400 milletvekili sayısına ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bilecik'ten TBMM'ye 2 milletvekili göndererek parlamentoda 400 milletvekili sayısına ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti olarak 2 milletvekili çıkartacaklarına olan inançlarının tam ve teşkilatlar olarak buna hazır olduklarını belirterek, AK Parti teşkilatlarının güçlü bir yapısı olduğunu ve bu gücü halktan aldıklarını söyledi.

Aday belirleme sürecinde temayül yoklaması ile görüşlerini AK Parti Genel Merkezine bildirdiklerini belirten Çetin, şunları kaydetti:

"Halkımızın karşısına elimiz dolu gidiyoruz. 13 yıllık iktidarımız boyunca yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Cumhuriyet tarihinde 79 yılda yapılamayanları biz 13 yılda AK Parti olarak gerçekleştirmiş bulunuyoruz. AK Parti'den önce TOKİ yatırımı ilimize gelmemişti. Bozüyük'te 2. Etap TOKİ konutlarının başvuruları başladı. Eskişehir, Kütahya, Bursa ve Bilecik yolları tek yöndü. Biz kısa bir sürede duble yollar yaptık. İktidara geldiğimizde devlet hastaneleri yarımdı. AK Parti iktidara gelmeseydi belki tamamlanma ihtimali de olmayacaktı. Çünkü ülke büyük bir krizden çıkmış, yatırımlar kısıtlanmış, kamu yatırımları durdurulmuş bir pozisyonda biz devraldık. Çok kısa sürede devlet hastanelerini bitirerek halkımızın hizmetine sunduk. Doğalgaz ilçemizde yoktu, ülkemizde 9 ilde vardı. Biz doğalgazı artık köylere kadar getirdik. Yüksek Hızlı Tren (YHT) yatırımını getirdik. AK Parti iktidara gelmeden önce çocuklarımızı okullara gönderirken ders kitabı arardık. Şimdi çocuklarımızın kitapları okulların açıldığı ilk gün sıralarda yerini alıyor. AK Parti olarak bizler milletimizin huzuruna çıktığımızda bunları insanımızı anlatarak 2-0 hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Bu seçimler sadece Türkiye iktidarı kazanmak ve Türkiye'deki insanlara hizmet etmek için değil, başta Müslüman ülkeler olmak üzere ezilen halkların seçimi olacaktır. Bilecik'ten parlamentoya 2 milletvekili göndererek parlamentoda 400 milletvekili sayısına ulaşmayı hedefliyoruz."

Bilecik'te yüzde 51 oy alacaklarına inandığını dile getiren Çetin, "Bozüyük siyaseti parçalı. Bozüyük'te yerel seçimlerde 16 bin oyumuz var. Mutlaka yerel ve genel seçim farklı olur ama biz Bilecik'te yüzde 51 oy alacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title