Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Amasya İl Başkanlığı 7 Haziran Genel Seçimlerine katılacak 3 milletvekili adayını tanıttı.

MHP Amasya İl  Başkanlığı 7 Haziran Genel Seçimlerine katılacak 3 milletvekili adayını tanıttı.

Bir restoranda gerçekleşen toplantıya, MHP İl Başkanı Kadir Kutay Samsun, milletvekili adayları Mehmet Sarı, Sadık Aslan, Turan Gürdoğan ve partililer katıldı.

Samsun, yaptığı açıklamada, yaklaşan seçimleri kazanmaktan başka seçeneklerinin olmadığını söyledi. Bu nedenle kadın, erkek, genç, yaşlı demeden toplumun tüm kesimine ulaşmaya çalışacaklarını ifade etti.

Samsun, "Hedefimize ulaşmak İçin Bilge Kağan'ın dediği gibi 'gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız, çalışacağız'. Her zaman biz olma duygusuyla ülke menfaatini gözeterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün milletimizin egemenlik haklarını muhafaza etmek varlığını ortaya koymak için mücadele ediyoruz. Yeniden dirilmeye, silkinmeye ihtiyacımız var."

MHP Amasya 1'nci sıra milletvekili adayı Sarı ise, yaptığı konuşmada  7 Haziran Genel Seçimlerine, projeleriyle ve fikirleriyle hazır olduklarını belirterek, "Biz Amasya'nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Amasya  için ne yapılması gerekiyorsa mücadele edeceğiz. Bizim bir Amasya sevdamız var, biz bu sevdanın peşinde konuşuyoruz, Biz Amasyalı'nın Ankara'daki gönlü olmaya talibiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Sadık Aslan Mehmet Sarı Samsun Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title