Haberler

MHP'de Bir İsim Daha Adaylıktan Çekildi

Güncelleme:

Ülkücü camianın önde gelen simalarından MHP Kahramanmaraş 6. Sıra Milletvekili Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, MHP Genel Merkezi ile istişare ederek adaylıktan çekildi.

MHP Kahramanmaraş 6. Sıra Milletvekili adayı Faruk Atlı, sürpriz bir kararla adaylıktan çekildiğini açıkladı.

"BULUNDUĞUM SIRA NEDENİYLE VERİMLİ OLAMAM"

MHP'nin Kahramanmaraş'tan 6'ıncı sıra adayı Atlı, yaptığı açıklamada, bulunduğu sıradan dolayı verimli olamayacağını düşünerek adaylıktan çekildiğini söyledi.

YERİNE MUSA DEMİR YAZILDI

İstifa dilekçesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiğini belirten Atlı, yaptıkları istişare sonrası yerine Musa Demir'in yazıldığını belirtti.

"KARARIMI GENEL MERKEZ'LE PAYLAŞTIM"

Partisine hizmete devam edeceğini dile getiren Atlı, "6. sıra adayı olarak verimli olamayacağımızı, Genel Merkez yönetimi ile paylaştım. Bu nedenle adaylıktan çekilerek, yerime adayı olmayan Elbistan ilçemizden heyecanlı bir arkadaşımızın yazılmasının doğru olacağını değerlendirdik" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Musa Demir Faruk Atlı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

gúlatmobilWeb@haberler.com:

Mhp diye bişeymi kaldi.artik cmhp oldu.

36
44
yanıtYanıtla
hdpMobil-IOS:

adam akılı nasıl olsa miyepe parajda boğulucak

10
33
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Secimlere iki ay kala mhp ye oyunlar basladi

14
13
yanıtYanıtla
adıyaman:

6 sıradan zaten seçilemezdi

22
3
yanıtYanıtla
.....:

koalisyon dönemimde 25 bankayı batırıp 80 milyar doları iç eden, 25 milyar dolar ımf den borç alan, faizlerin aylık yüzde yüz gecelik yüzde 8. 000 bin yapan, benden kesilen tasarruf teşviklerin üstüne yatan, c. b. seçiminde kendi adayını dövdüren, enflasyonu yüzde yüz ile bırakan, bu ülkeyi yönetirim deyip 2 senesi var iken kaçan, apoyu asacağım deyip milletten yüzde 18 oy alan asamayan, idamı kaldıran, rahşan bu katillerle koalisyon yapmam deyip bu lafı yutan bahçeliye, depremden sonra aciz kalıp sonrada kusura bakmayın hazırlıksız yakalandık diyen, depremden sonra soluduğumuz havaya bile vergi koyan, aldığında 10 tl bıraktığında 5 kg. ayçiçek yağını 20 tl olarak bırakan, doları geldiğindinden gittiği tarihe kadar 3 katına çıkaran emeklilikte 65 yaşını getiren, emekli maaş sistemini değiştirip 2000 yılından sonra emekli olanların daha az maaş almasına vesile olan, milliyetçiyim deyip te devlet hazinesini imf nin memuru olan dervişe teslim eden mhp yemi oy vereyim

10
9
yanıtYanıtla
TRABZON61:

MHP BARAJ ALTINDA KALIR

5
13
yanıtYanıtla
Helal olsunMobil-ANDROID:

En güzelini yapmış.parti ne zaman yükselişe geçse ilk sıralar nedense yabancı. adaletli 0lun..

9
9
yanıtYanıtla
Turki Mobil-IOS:

MHP gümbür gümbür geliyor bu ülkeden ıtleri eşekleri sileceğiz anlayan anladı bile

13
5
yanıtYanıtla
cccmobilWeb@haberler.com:

Abartmaya gerek yok zaten 6 inci sirada imis zaten kac vekil cikariyoruz ki orda zaten biliyormustu cikamiyacagini saygi duyariz kalanlar bizim

9
7
yanıtYanıtla
turgut balMobil-ANDROID:

mhp nin lideri tuncelide ne dedi ise ankarada da aynısını doluyor. akpkk lılar gibi kivirmiyoruz

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title