Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı ve İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Lapseki ilçesinde partililerle bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı ve İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Lapseki ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Gelibolu'daki ziyaretlerinin ardından feribotla Lapseki'ye geçen Turan beraberindeki adaylar İsmail Kaşdemir, Jülide İskenderoğlu ve Sebahattin Güner için İskele Meydanı'nda karşılama töreni yapıldı. Daha sonra kurban kesilip dua edildi.

Törene katılanlara seslenen Turan, Lapseki için projeleri bulunduğunu ve bunları beraberce hayata geçireceklerini söyledi.

Turan, şöyle konuştu:

"Tüm akrabalarım, sınıf arkadaşlarım, arkasında namaz kıldığımız hocalarımız, ağabeylerimiz burada. Sizlerin içinden biriyim. Yine beraber olacağız. Bu memlekete borcumuz var. Artık iktidar belli. Yüzde kaç oyla kazanılır, muhalefet bunun hesabında. Lapseki'den çok şey bekliyorum. 7 Haziran'da Lapseki ne oy vermiş, ona bakacağım. Bağcılar Belediyesi ile ortak projelerimiz oldu, daha da olacak. Çanakkale, hak eden değere kavuşacak. Hep birlikte masada oturup konuşacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız."

Miting sonrası vatandaşlarla milletvekili adayları, yoğun ilgi nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti.

Turan ve beraberindekiler daha sonra Çanakkale'ye geçti.

Kent girişinde karşılanan grup, Kordonboyu'ndan parti binasına doğru yürüyüş yaparak vatandaşları selamladı.

Koltuk Barınağı İskelesi'nde parti otobüsünden halka seslenen Turan, gördüğü ilgiden son derece memnun olduğunu dile getirdi.

İlkokulu Lapseki'de, anne ve babasının zor şartlarda sağladığı destekleriyle lise ve üniversiteyi de İstanbul'da bitirdiğini anlatan Turan, şunları kaydetti:

"İstanbul gibi tarihin ve medeniyetin başkenti bir yerde milletvekilliği yapmayı Allah bana nasip etti ama hep pergelin bir ayağı Lapseki'de, Çanakkale'de oldu. Her ne kadar İstanbul vekili olsak da hiç buralardan kopmadık. En son süreçte genel merkezimiz bize Çanakkale'de görev yapmayı nasip etti, bir anlamda emretti. Emanet olduğumuz İstanbul'dan tekrar ev sahibi olduğumuz Çanakkale'ye gelme imkanı bulduk. Çanakkale'deyim. Bugün Besmele'yi çektik. Mutluyum. Teşkilatımızın gösterdiği ince hassasiyet yüksek duygular bizi başka bir yere taşıdı. Çanakkale artık daha çok hizmet istiyor, İstanbul'un tecrübesini Ankara'nın iddiasını buraya taşımak istiyor. İnşallah seçime kadar sıkılmadık el, dolaşılmadık kapı bırakmayacağız. İstanbul'un teşkilat kültürü, Ankara'nın iddiasını buraya yansıtacağız. Zaten 12 yıldır milletvekilliği yapan arkadaşlarımızla kaldığımız yerden daha iddialı şekilde devam ettireceğiz. Burada yapılacak çok işimiz var. Köprüler yollar bir şekilde yapılır ama önemli olan kalpten kalbe yol yapmak."

Turan ve diğer adaylar, konuşmanın ardından seçim otobüsünden halkı selamlandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bülent Turan Çanakkale İstanbul Lapseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title