Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Sinop birinci sıra milletvekili adayı gösterilen Cengiz Tokmak, "Bundan sonraki süreçte Sinop'u 2 - 0 almak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

AK Parti Sinop birinci sıra milletvekili adayı gösterilen Cengiz Tokmak, "Bundan sonraki süreçte Sinop'u 2 - 0 almak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Tokmak, yaptığı açıklamada, tüm aday adaylarıyla demokratik bir ortamda güzel bir yarış yaptıklarını söyledi.

Tüm aday adaylarına teşekkür eden Tokmak, "Birbirimizi kırmadan, dökmeden güzel ve düzeyli bir yarış oldu. Bundan sonraki süreçte Sinop'u 2 - 0 almak için var gücümüzle çalışacağız ve önümüzdeki süreçte Sinop'umuza hak etmiş olduğu hizmetleri kazandırmak için çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

Sinop'un Türkiye'de nüfusuna göre en fazla hizmet alan üçüncü il konumunda olduğunu hatırlatan Tokmak, şunları dile getirdi:

"İnşallah biz bu hizmetlerin daha hızlı bir şekilde ilimize aktarılması noktasında gayret göstereceğiz. Bundan sonra önümüzde seçimler var. Önemli olan Sinop'u 2-0 almak. Nazım Maviş beyle kol kola girerek, diğer aday adaylarımızla birlikte inşallah var gücümüzle çalışacağız. Sinop ve Sinoplular her zaman bizim yanımızda oldu. Sinop'un bağrından çıkan, Sinop'ta yetişen bir kardeşinizim. Bu enerjimizi memleketimizin hizmetine adamak için yola çıktık. Sinoplunun bize sahip çıkarak 2 - 0'la meclise gitmemiz lazım. Böylelikle Sinop daha güçlü olacaktır."

Kaynak: AA / Yerel

CENGİZ TOKMAK Ak Parti Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title