Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, 7 Haziran genel seçimleri için 22 ismin milletvekili aday adayı olmak amacıyla başvuru yaptığını bildirdi.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, 7 Haziran genel seçimleri için 22 ismin milletvekili aday adayı olmak amacıyla başvuru yaptığını bildirdi.

Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, partilerine aday adaylık başvurularının dün bittiğini anımsatarak, 22 ismin aday adaylığı müracaatıyla Rize'de en fazla başvurunun gerçekleştiğini ifade etti.

Aday adaylık propaganda süresi boyunca tüm teşkilatların eşit şekilde aday adaylarına yaklaşması gerektiğini vurgulayan Avcı, şunları kaydetti:

"Teşkilat olarak aday adaylık süresi boyunca çalışmalarımızı yaparken tüm adaylara eşit mesafede duracağız. 3 adayımız belirlendikten sonra teşkilatlarımız belirlenen adaylarımızın yanında olarak çalışmalarına devam edecektir. Bizim için bu süre zarfında en önemli husus tüm aday adaylarına eşit mesafede olmaktır. Bu hassasiyeti tüm teşkilatımızın göstereceğini inancım tamdır. 26 Şubat'ta aday adayı tanıtım toplantımız, 1 Mart'ta da temayül yoklamalarımız olacaktır. Teşkilatlarımız özgür iradesiyle oylarını kullanarak adaylarımıza temayüllerini göstereceklerdir. Tüm aday adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum."

AK Parti  Rize il başkanlığına müracaat eden 22 isim şu şekilde:

"Hikmet Ayar, İlyas Gör, Rahmi Metin, Mümtaz Sinan, Fatma Murtezaoğlu, Ayşen Birey, Harun Mertoğlu, Erdal Havuz, Hasan Basri Velioğlu, Eyüp Furtuna, Mecit Moral, Dursun Güneş, Muhammet Mustafa Saymaz, Faruk Üst, Mevlüt Ali Halıcı, Hasan Karal, Adem Biberoğlu, Mustafa Babal, Harun Yenilmez, Halil Bakırcı, Asiye Bilgin, Hüseyin Kaya."

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Avcı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title