Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Çanakkale milletvekili adayları Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu ve Enver Koç, İl Başkanı Efkan Erkan ile birlikte Bayramiç'te parti binasını ziyaret etti.

MHP Çanakkale milletvekili adayları Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu ve Enver Koç, İl Başkanı Efkan Erkan ile birlikte Bayramiç'te parti binasını ziyaret etti.

MHP Çanakkale İl Başkanı Erkan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sıkıntılı günler geçirdiğini, ülkeyi bu bunalımdan MHP iktidarının çıkaracağını söyledi.

Tüm teşkilatlarıyla birlik ve beraberlik içinde tek başına iktidara kilitlendiklerini ifade eden Erkan, "Birinci sıra adayımız Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu için çıkarılan dedikodular parti içinden değil, dışarıdan yapılmaktadır. Bu tür dedikodularla partimizin oylarını düşürmeye çalışanlar hata yapmışlardır. Bu dedikodular tam tersi etki yapmış partililerimizi daha da bir birine kenetlemiştir" dedi.

MHP Çanakkale birinci sıra adayı Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu da, kendisini Çanakkaleli hissettiğini belirterek, "Hepimizin ecdadından burada yatan bir şehit var. Çanakkale, bağrına Türkiye'nin her noktasından şehit kabul etmiş bir ilimiz" dedi.

Çanakkale'nin hizmete susadığını ve hizmet beklediğini ifade eden Çorapçıoğlu, MHP'nin, Çanakkale'de birinci parti olmaya kararlı olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin iç ve dış borçlarının başını alıp gittiğini belirten Çorapçıoğlu, Türk Bayrağı'nın ayaklar altına alındığını öne sürdü.

Çorapçıoğlu, şöyle konuştu:

"MHP'nin oyunun düşürülmesini istemek vatana ihanettir, bunu böyle kabul ediyoruz. TBMM'nin, MHP'ye ihtiyacı var. Parti içinde kırgınlık yok, daha fazla bütünlük var. Çanakkale'yi iyi analiz etmemiz gerekiyor. Çanakkale, turizm şehri, turizme ağırlık verilmeli. Çanakkale'nin her köşesi tarih. Turizmi, Anzakların yılda bir kez gelip gitmesinin dışına çıkarmalıyız. Kadınlarımız çok çalışkan. Çanakkale, batının en gelişmiş bölgesi ama yıllardır adaletli bir gelir dağılımı yapılmadığı için yatırımsız kalmış. Burası tarım, hayvancılık ve meyvecilikte marka olmuş. Kaz Dağları bölge ve ülkemiz için çok önemli bir yer. Doğal dokusunun bozulmasına izin verilmemelidir. Hiç kimse siyasi çıkarları için halkı kandırmasın. "

Çorapçıoğlu, MHP iktidarında yardımların azalmayacağını, tam tersine artacağını belirterek, Hilal Kartla halkın her türlü ihtiyacını karşılayacağını ifade etti.

2023 yılında Türkiye'de işsiz kalmayacağını savunan Çorapçıoğlu, polis ve öğretmen maaşlarında 320 TL artış yapacaklarını söyledi.

Mazotta ÖTV ve KDV'yi kaldıracaklarını, fiyatını da 1. 50 TL'ye indireceklerini belirten Çorapçıoğlu, "Çiftçi ve üreticinin kullandığı kredilerin faizleri artmayacak, tam tersine düşecek. Üretimi artırmak için her türlü kolaylık sağlanacak" diye konuştu.

MHP'nin ikinci sıra adayı Enver Koç'un, esnaf ve sanatkarları temsil eden tek aday olduğunu dile getiren Çorapçıoğlu, Çanakkale'nin içinde barındırdıklarıyla birlikte olması gereken yerde bulunmadığını vurguladı.

Kentin, hava alanlarından limanlarına, kaplıcalarına, barındırdığı kültürel varlıklara, tabii değerlerine kadar bütünsel anlamda bir turizm hamlesiyle kalkındırılması gerektiğini ifade eden Çorapçıoğlu, bunun MHP iktidarında gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Çorapçıoğlu ve partililer daha sonra Bayramiç Kaymakamı Osman Yenidoğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnafı ziyaret etti.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title