Haberler

Genel Seçimin Ardından

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "Sayın Başbakanımız bize üç plaket, bir de Palu ilçemize plaket vererek bizi onurlandırdı" dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "Sayın Başbakanımız bize üç plaket, bir de Palu ilçemize plaket vererek bizi onurlandırdı" dedi.

Gürgöze, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, dün partilerinin Ankara Genel Merkezinde düzenledikleri 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, 1 Kasım seçim sonuçlarının analizini ve değerlendirmesini yaptıklarını anımsattı.

Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tüm il başkanlarını topladığı toplantıda, Elazığ olarak gururla ilerini temsil ettiklerini belirten Gürgöze, şunları söyledi:

"Sayın Başbakanımız bize üç plaket, bir de Palu ilçemize plaket vererek bizi onurlandırdı ve bizi şereflendirdiler: Bildiğiniz gibi Elazığ'da 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'de oyunu en çok arttıran iller arasında 7'nci sıraya oturduk. Bize verilen plaketlerden birisi bunun içindi. Yine Sayın Genel Başkanımızın ve Başbakanımızın bize vermiş olduğu bir başka plaket var, o da Elazığ'daki 4 milletvekilinin de 4'ünü aldığımız için. Bir de teşkilatta ve seçim sürecinde göstermiş olduğumuz çalışmalar neticesinde yine bize bir takdir ve teşekkür belgesi uygun bulmuşlardı. İlave olarak Palu ilçemiz yüzde 88 oy oranıyla Türkiye'de ilçeler arasında 7'nci sıraya oturdu ve Palu İlçe Başkanımız Kadir Şaşkın bey ve belediye başkanımıza da bu plaketi takdim ettiler."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Elazığ Palu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title