Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve İlker Karbuz ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve İlker Karbuz ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Öztabak, Demirel ve Karpuz ile Armutlu'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, seçimde oylarını partilerine vermelerini istedi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Öztabak, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnun kaldıklarını söyledi. Yalova'ya hizmet etmek adına çalışmaları yürüttüklerini belirten Öztabak, şöyle konuştu:

"Tek amacımız halkımıza, kardeşlerimize elimizden geldiğince hizmetlerin en iyisini yapmaya çalışmak. Çıkmış olduğumuz bu yolda kardeşlerimizin sonsuz destekleri ve halkın yoğun ilgisi beni çok gururlandırdı. Bununla birlikte AK Parti'nin bütün kademeleri durmadan, yorulmadan, sıkılmadan var güçleri ile çalıştılar. Allah'tan her şeyin hayırlısı olmasını dileyerek, ilgilerinden dolayı tüm kardeşlerimize teşekkürler ediyorum."

Karbuz da Yalova'da "2'de 2" iddiası ile yola çıktıklarını, bunu başaracak güçte oldukları söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Fikri Demirel Ak Parti Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title